Dame

Vårt utvalg av løpesko for dame sesongen 2019:

 

HOKA W CLIFTON 5

(veil 1699,-)

Clifton er det mange hevder er den beste løpeskoen noensinne! Store ord, men den ble kåret til «Editor’s Choice» i Runner’s World USA – og vant den store testen i Competitor Magazine. Skoen har 1,6 x vanlig demping og det med en ekstremt lav vekt. Dette er en sko som har et meget bredt bruksområde. Raske løp, lange løp, intervaller, halv-/helmaraton, gateløp… 5 m.m. dropp og 24/29 m.m. demping foran/bak. En sko du MÅ ha!

Vekt: 216gram (strls 38 2/3)

__________________________________________________

 

HOKA TRACER 2

(veil 1799,-)

Tracer er en konkurransemodell fra merket som satte standarden for maksimal demping for noen år siden. Tracer er smalere i sålen og har en lavere profil enn de andre modellene til Hoka, men likevel veldig mye demping. Tracer kombinerer meget lav vekt, utmerket løpsfølelse og respons med god demping og stabilitet. En perfekt sko både for trening både innendørs og utendørs, samt gateløp på alt fra 5km til maraton.

Vekt: 190 gram (strls 38 2/3)

__________________________________________________

HOKA SPEEDGOAT 3

(veil 1899,-)

Hoka Speedgoat er en terrengløpesko med meget god demping kombinert med godt grep og stabilitet i forskjellig terreng. Speedgoat har en Vibram såle som sikrer holdbarhet og trygt feste. Med god demping er den også veldig bra å bruke utenom terrenget og vil gi god skånsomhet for beina på hardpakkede grusveier.

Vekt: 233 gram (strls 38 2/3)

__________________________________________________

HOKA CAVU 2

(veil 1699,-)

Cavu 2 er en allsidig løpesko med et dristig og enkelt utseende. I likhet med modellen Mach 2 har skoen PROFLY™ mellomsåle, men Cavu er litt lavere og lettere. PROFLY™ mellomsålen er laget i gummiert EVA-foam for dempet landing og et ressponsivt fraspark. Med en overdel i konstruert mesh uten sømmer sørger for lav vekt, pusteegenskaper og en behagelig passform som former seg godt til foten. Med denne lette og myke løpeskoen er det ingen ting å vente på, du er klar for start! Den har et drop på 5mm.

Vekt: 164 gram (strls 38 2/3)

 

__________________________________________________

 

 

HOKA SKY KAHA

(veil 2799,-)

Hikingsko for lette fjellturer og skogsturer. En fullblods markastøvel med utrolig komfort og svært lav vekt. Vibram mega-grip yttersåle med vanvittig godt grep. Blanding av RMAT og EVA såle gir deg både komfort og slitestyrke en nordisk bruker verdig. EVent membran som holder føttene komfortable og tørre. Semsket skinn i overdelen gir god slitestyrke og stødighet. Veldig god stabilitet, der du står godt nedi sålen og den brede plattformen du står på vil få deg trygt frem i fjellheimen. Sky Kaha er en oppgradering av den gamle bestselgeren Tor Ultra HI WP!

Vekt: 426 gram (strls 38 2/3)

 

 

 

Comments are closed.