Dame

Vårt utvalg av løpesko for dame sesongen 2020:

 

HOKA W CLIFTON 6

(veil 1699,-)

Clifton er det mange hevder er den beste løpeskoen noensinne! Store ord, men den ble kåret til «Editor’s Choice» i Runner’s World USA – og vant den store testen i Competitor Magazine. Skoen har 1,6 x vanlig demping og det med en ekstremt lav vekt. Dette er en sko som har et meget bredt bruksområde. Raske løp, lange løp, intervaller, halv-/helmaraton, gateløp… 5 m.m. dropp og 24/29 m.m. demping foran/bak. En sko du MÅ ha!

Vekt: 216gram (strls 38 2/3)

__________________________________________________

 

HOKA CARBON X

(veil 2099,-)

Carbon X kombinerer Hokas gode støtdemping med optimal respons. Det gir en anvendelig modell for både rolig og raske treningsturer.

Hoka One One Carbon X kombinerer støtdemping og stabilitet. Karbonplaten som er lagt midt i mellomsålen gjør modellen stivere og mer responsiv. Avrundingen i forfoten gir en mer effektiv stegavvikling. Karbonplaten sammen med en stødig sålebase gir god grunnstabilitet i modellen. Nærmest foten har du lettvekts EVA som gir meget god støtdemping. Ytterst har Hoka utviklet et gummibasert skum. Det gir god nok slitestyrke, men gjør den lettere og mer fleksibel i stegavviklingen. Overdelen er i lettvektsmesh i et lag som gir lav vekt og god komfort.  Hoka One One Carbon X er en lett treningsmodell kan brukes til løpeturer i variert fart og distanse. Den er også et godt alternativ til fartstrenings som intervaller og hurtig langtur eller lengre konkurranser fra halvmaraton og oppover.

Vekt: 200g (strls 38 2/3)

__________________________________________________

 

HOKA TORRENT

(veil 1599,-)

En lett og rask trail sko som kan brukes til alt fra terrengløp til raske økter i varierende terreng.
Demping 23/18/5mm dropp.

Vekt: 212g (37 1/3)

__________________________________________________

HOKA SPEEDGOAT 3

(veil 1899,-)

Hoka Speedgoat er en terrengløpesko med meget god demping kombinert med godt grep og stabilitet i forskjellig terreng. Speedgoat har en Vibram såle som sikrer holdbarhet og trygt feste. Med god demping er den også veldig bra å bruke utenom terrenget og vil gi god skånsomhet for beina på hardpakkede grusveier.

Vekt: 233 gram (strls 38 2/3)

__________________________________________________

 

 

HOKA SKY KAHA

(veil 2799,-)

Hikingsko for lette fjellturer og skogsturer. En fullblods markastøvel med utrolig komfort og svært lav vekt. Vibram mega-grip yttersåle med vanvittig godt grep. Blanding av RMAT og EVA såle gir deg både komfort og slitestyrke en nordisk bruker verdig. EVent membran som holder føttene komfortable og tørre. Semsket skinn i overdelen gir god slitestyrke og stødighet. Veldig god stabilitet, der du står godt nedi sålen og den brede plattformen du står på vil få deg trygt frem i fjellheimen. Sky Kaha er en oppgradering av den gamle bestselgeren Tor Ultra HI WP!

Vekt: 426 gram (strls 38 2/3)

 

 

 

Comments are closed.