Dame

Vårt utvalg av løpesko for dame sesongen 2018:

Hoka Clifton 4 dame rosa

HOKA W CLIFTON 4

(veil 1699,-)

Clifton er det mange hevder er den beste løpeskoen noensinne! Store ord, men den ble kåret til «Editor’s Choice» i Runner’s World USA – og vant den store testen i Competitor Magazine. Skoen har 1,6 x vanlig demping og det med en ekstremt lav vekt. Dette er en sko som har et meget bredt bruksområde. Raske løp, lange løp, intervaller, halv-/helmaraton, gateløp… 5 m.m. dropp og 24/29 m.m. demping foran/bak. En sko du MÅ ha!

Vekt: 215gram (strls 38 2/3)

__________________________________________________

Tracer dame blågrå

HOKA TRACER 2

(veil 1699,-)

Tracer er en konkurransemodell fra merket som satte standarden for maksimal demping for noen år siden. Tracer er smalere i sålen og har en lavere profil enn de andre modellene til Hoka, men likevel veldig mye demping. Tracer kombinerer meget lav vekt, utmerket løpsfølelse og respons med god demping og stabilitet. En perfekt sko både for trening både innendørs og utendørs, samt gateløp på alt fra 5km til maraton.

Vekt: 190 gram (strls 38 2/3)

__________________________________________________

101952-org.png.ashx
HOKA SPEEDGOAT 2

(veil 1899,-)

Hoka Speedgoat er en terrengløpesko med meget god demping kombinert med godt grep og stabilitet i forskjellig terreng. Speedgoat har en Vibram såle som sikrer holdbarhet og trygt feste. Med god demping er den også veldig bra å bruke utenom terrenget og vil gi god skånsomhet for beina på hardpakkede grusveier.

Vekt: 233 gram (strls 38 2/3)

__________________________________________________

hoka-one-one-womens-speed-instinct-2-terrengloepesko

Hoka Speed Instinct 2

(veil 1699,-)

Speed Instinct har Hoka utviklet i samarbeid med verdens beste ultraløpere. Modellen er lett, men har samtidig demping nok til lange turer på variert underlag. Overdel som holder foten i balanse, og god spenst i mellomsålen.

Vekt: 226 gram (strls 38 2/3)

__________________________________________________

Hoka elevon
Hoka Elevon

(veil 1999,-)

Arvtager etter den populære premiummodellen Vanquish! Fullblods mengdetreningsko som med sin stabile såle og overdel vil gi deg en trygg og skånsom opplevelse hver eneste gang du putter den på foten. Overdelen er betydelig oppgradert fra sin forgjenger (vanquish). Sømløs, former seg raskt etter foten og puster svært godt! Mellomsålen er todelt, med myk EVA nærmest foten og høy responsiv EVA nærmest underlaget. Og hva har du da? Jo, en myk og komfortabel sko som også tilbyr respons mot underlaget. Elevon er en premium sko med slitesterke materialer som tåler mange timer og mil.

Vekt: 243 gram (strls 38 2/3)

__________________________________________________

BLJEWBL

Hoka Tor Ultra HI VP

(veil 2799,-)

Denne banebrytende miksen av løpesko demping og en stabil fjellstøvel overdel, gjør at Tor Ultra er i en helt egen kategori. Vibram® MegaGrip yttersåle og HOKAs mellomsåle av EVA og RMAT® betyr meget godt grep og støtdemping. Meta-Rocker geometri i mellomsålen gir et effektivt og sikkert steg i ulendt terreng. Overdelen i en premium kombinasjon av lær og holdbar nylon gir støtte rundt foten og ankelen. eVent® membranet holder foten tørr og har gode pusteegenskaper.  Lav vekt og godt grep når du skal opp fjellet, og meget behagelig der andre fjellstøvler er dårligst, nemlig ned fra fjellet.

Vekt: 418 gram (strls 38 2/3)

 

 

 

Comments are closed.