Herre

Vårt utvalg av løpesko for herre sesongen 2020:

 

HOKA M CLIFTON 6

(veil 1699,-)

Clifton er det mange hevder er den beste løpeskoen noensinne! Store ord, men den ble kåret til «Editor’s Choice» i Runner’s World USA – og vant den store testen i Competitor Magazine. Skoen har 1,6 x vanlig demping og det med en ekstremt lav vekt. Dette er en sko som har et meget bredt bruksområde. Raske løp, lange løp, intervaller, halv-/helmaraton, gateløp… 5 m.m. dropp og 24/29 m.m. demping foran/bak. En sko du MÅ ha!

Vekt: 266g (strls 42 2/3)

__________________________________________________

 

HOKA CARBON X

(veil 2099,-)

Carbon X kombinerer Hokas gode støtdemping med optimal respons. Det gir en anvendelig modell for både rolig og raske treningsturer.

Hoka One One Carbon X kombinerer støtdemping og stabilitet. Karbonplaten som er lagt midt i mellomsålen gjør modellen stivere og mer responsiv. Avrundingen i forfoten gir en mer effektiv stegavvikling. Karbonplaten sammen med en stødig sålebase gir god grunnstabilitet i modellen. Nærmest foten har du lettvekts EVA som gir meget god støtdemping. Ytterst har Hoka utviklet et gummibasert skum. Det gir god nok slitestyrke, men gjør den lettere og mer fleksibel i stegavviklingen. Overdelen er i lettvektsmesh i et lag som gir lav vekt og god komfort.  Hoka One One Carbon X er en lett treningsmodell kan brukes til løpeturer i variert fart og distanse. Den er også et godt alternativ til fartstrenings som intervaller og hurtig langtur eller lengre konkurranser fra halvmaraton og oppover.

__________________________________________________

 

 

HOKA TORRENT

(veil 1599,-)

En lett og rask trail sko som kan brukes til alt fra terrengløp til raske økter i varierende terreng.
Demping 23/18/5mm dropp.

Vekt: 254g (strls 42 2/3)

__________________________________________________

HOKA SPEEDGOAT 3

(veil 1899,-)

Hoka Speedgoat er en terrengløpesko med meget god demping kombinert med godt grep og stabilitet i forskjellig terreng. Speedgoat har en Vibram såle som sikrer holdbarhet og trygt feste. Med god demping er den også veldig bra å bruke utenom terrenget og vil gi god skånsomhet for beina på hardpakkede grusveier.

Vekt: 278g (strls 42 2/3)

__________________________________________________

 

HOKA SKY KAHA

(veil 2799,-)

Sky Kaha er en oppgradering av den gamle bestselgeren Tor Ultra HI WP! Hikingsko for lette fjellturer og skogsturer. En fullblods markastøvel med utrolig komfort og svært lav vekt. Vibram mega-grip yttersåle med vanvittig godt grep.
Blanding av RMAT og EVA såle gir deg både komfort og slitestyrke en nordisk bruker verdig. EVent membran som holder føttene komfortable og tørre. Semsket skinn i overdelen gir god slitestyrke og stødighet. Lav vekt og godt grep når du skal opp fjellet, og meget behagelig der andre fjellstøvler er dårligst, nemlig ned fra fjellet.

Vekt: 508 gram (strls 42 2/3)

Comments are closed.