Herre

Vårt utvalg av løpesko for herre sesongen 2018:

Clifton 4.0

 

HOKA M CLIFTON 4

(veil 1699,-)

Clifton er det mange hevder er den beste løpeskoen noensinne! Store ord, men den ble kåret til «Editor’s Choice» i Runner’s World USA – og vant den store testen i Competitor Magazine. Skoen har 1,6 x vanlig demping og det med en ekstremt lav vekt. Dette er en sko som har et meget bredt bruksområde. Raske løp, lange løp, intervaller, halv-/helmaraton, gateløp… 5 m.m. dropp og 24/29 m.m. demping foran/bak. En sko du MÅ ha!

Vekt: 245g (strls 42 2/3)

__________________________________________________

Hoka_One_One_Tracer_2_Running_Shoes_Men_True_Red_Black[554x320]

HOKA TRACER 2

(veil 1699,-)

Hoka Tracer er en konkurransemodell fra merket som satte standarden for maksimal demping for noen år siden. Tracer er smalere i sålen og har en lavere profil enn de andre modellene til Hoka, men likevel veldig mye demping. Tracer kombinerer meget lav vekt, utmerket løpsfølelse og respons med god demping og stabilitet. En perfekt sko både for trening både innendørs og utendørs, samt gateløp på alt fra 5km til maraton.

Vekt: 195g (strls 42 2/3)

__________________________________________________

1016795-BTRRD_2
HOKA SPEEDGOAT 2

(veil 1899,-)

Hoka Speedgoat er en terrengløpesko med meget god demping kombinert med godt grep og stabilitet i forskjellig terreng. Speedgoat har en Vibram såle som sikrer holdbarhet og trygt feste. Med god demping er den også veldig bra å bruke utenom terrenget og vil gi god skånsomhet for beina på hardpakkede grusveier.

Vekt: 278g (strls 42 2/3)

__________________________________________________

Hoka challenger

 

Hoka Challenger

(veil 1699,-)

Hoka Challenger ATR 4 er skoen for deg som ønsker å løpe på variert underlag og trenger god demping. Den takler grus, asfalt og sti uten problemer. Sålen er grovere enn asfaltmodellen Clifton, og stabiliteten er meget god. Overdelen er kraftig oppdatert, med et mer solid materiale i tillegg til et mer sømløst design.

__________________________________________________

Tor ultra HI

Hoka Tor Ultra HI VP

(veil 2799,-)

Denne banebrytende miksen av løpesko demping og en stabil fjellstøvel overdel, gjør at Tor Ultra er i en helt egen kategori. Vibram® MegaGrip yttersåle og HOKAs mellomsåle av EVA og RMAT® betyr meget godt grep og støtdemping. Meta-Rocker geometri i mellomsålen gir et effektivt og sikkert steg i ulendt terreng. Overdelen i en premium kombinasjon av lær og holdbar nylon gir støtte rundt foten og ankelen. eVent® membranet holder foten tørr og har gode pusteegenskaper.  Lav vekt og godt grep når du skal opp fjellet, og meget behagelig der andre fjellstøvler er dårligst, nemlig ned fra fjellet.

Vekt: 492 gram (strls 42 2/3)

 

 

 

 

 

Comments are closed.