Dame

Vårt utvalg av Hoka løpesko for dame sesongen 2020/2021:

Modeller og farger vi har inne kan gjerne variere litt gjennom sesongen. Kontakt oss gjerne for å høre hva vi har inne.

 

HOKA W CLIFTON 7

(veil 1799,-)

Clifton er det mange hevder er den beste løpeskoen noensinne! Store ord, men den ble kåret til «Editor’s Choice» i Runner’s World USA – og vant den store testen i Competitor Magazine. Skoen har 1,6 x vanlig demping og det med en ekstremt lav vekt. Dette er en sko som har et meget bredt bruksområde. Raske løp, lange løp, intervaller, halv-/helmaraton, gateløp eller til vanlig bruk i hverdagen. 5 m.m. dropp og 24/29 m.m. demping foran/bak. En sko du MÅ ha!

Vekt: 216gram (strls 38 2/3)

__________________________________________________

 

HOKA CARBON X2

(veil 2399,-)

Carbon X 2 tar det enda et hakk videre. Med en lettere og mykere mellomsåle vil skoen føles enda mer beskyttende, samtidig som responsen vedvarer. Et-lags engineered mesh i overdelen føles lett og myk, puster godt og holder foten på plass. Ny hælkappe gjør skoen mer stabil og pul-taben lar deg lett ta av og på skoen, samtidig som den er skånsom mot akilles.

Mellom lagene av skum finnes en karbonplate – denne stiver av steget fra landing til fraspark. Noe som gir god respons mot underlaget og fremdriften oppstår. En viktig oppdatering i denne versjonen er plassering av karbonplaten. Den er lagt lenger ned i sålen, som gir skoen økt komfort, og man kamuflerer platen, samtidig som den gjør jobben i frasparket.

Yttersålen består av et gummiert skum som gir god kontakt med underlaget og en effektiv stegavvikling sammen med karbonplaten. Carbon X trives best på fint underlag som asfalt, tredemølle og tartandekke. Grus og spisse steiner vil slite hardt på sålen. Carbon X 2 er en ypperlig sko til lange treningsøkter og løp, på asfalt og annet fint underlag. Den kommer aller mest til sin rett på distanser fra halvmaraton til 100km.

__________________________________________________

HOKA ROCKET X

(veil 2199,-)

Overdelen har en anatomisk tungekonstruksjon som bretter seg lett og fint rundt vrista. Skoen sitter relativt tight og gir den smidige følelsen en racing flat verdig. Helpartiet er noe avstivet for å gi støtten du trenger når farten skrus opp.

Hoka One One Rocket X har til nå det letteste skummet i mellomsålen og sammen med karbonplaten gir den deg et energisk og stabilt steg fra landing til fraspark. Den kraftige Meta-rockeren (buen) i sålen bidrar også til å få deg frem på midt- og forfot for å holde fremdriften vedlike og ta deg raskest mulig frem fra A til Å.

Yttersålen har spart noe på slitdelene for å holde vekten nede. De er dog strategisk plassert for å bevare holdbarheten så godt det lar seg gjøre.Hoka One One Rocket X passer ypperlig på distanser fra 5 km til maraton. Trives best på asfalt, bane og mølle. Skoen tåler også noen turer på grusvei, men dette vil senke levetiden på sålen.

__________________________________________________

HOKA TORRENT 2

(veil 1799,-)

En lett og rask trail sko som kan brukes til alt fra terrengløp til raske økter i varierende terreng.
Demping 23/18/5mm dropp.

Vekt: 212g (37 1/3)

__________________________________________________

 

HOKA SPEEDGOAT 4

(veil 1899,-)

Hoka Speedgoat er en terrengløpesko med meget god demping kombinert med godt grep og stabilitet i forskjellig terreng. Speedgoat har en Vibram såle som sikrer holdbarhet og trygt feste. Med god demping er den også veldig bra å bruke utenom terrenget og vil gi god skånsomhet for beina på hardpakkede grusveier.

Vekt: 233 gram (strls 38 2/3)

__________________________________________________

 

 

HOKA SKY KAHA

(veil 2999,-)

Hikingsko for lette fjellturer og skogsturer. En fullblods markastøvel med utrolig komfort og svært lav vekt. Vibram mega-grip yttersåle med vanvittig godt grep. Blanding av RMAT og EVA såle gir deg både komfort og slitestyrke en nordisk bruker verdig. EVent membran som holder føttene komfortable og tørre. Semsket skinn i overdelen gir god slitestyrke og stødighet. Veldig god stabilitet, der du står godt nedi sålen og den brede plattformen du står på vil få deg trygt frem i fjellheimen. Sky Kaha er en oppgradering av den gamle bestselgeren Tor Ultra HI WP!

Vekt: 426 gram (strls 38 2/3)

Comments are closed.