Skøyting

Vi har demoski på rulleskimodellene vi selger. Kom innom oss og prøv de forskjellige modellene i rulleskiløypa rett utenfor butikken vår i Holmenkollen!

Vi har IDT Rulleski og Swenor! Se priser på de forskjellige modellene under. Det er noen av massemodellen vi har en ekstra god pris på, også har vi 30% rabatt på resterende modeller.

IDT Skate ink binding

Pris: 2299,-

73538-800

IDT Skate er en meget stabil rulleski som er utviklet sammen med landslaget og Ingvild Flugstad Østberg. Det er god kvalitet på stammen som gir en retningstabil, samt holdbar stamme. IDT Skate fås med forskjellig rullemotstand 1, 2 , 3 og 4 der 1 er lettest og 4 er tyngst. 2 er den mest vanlige motstand og brukes som standard.

Vekt: 1640 gram
Lengde: 640mm
Stamme: Aluminium

 

IDT Skate Klæbo ink binding

Pris: 2599,-

IDT Skate Klæbo bygger på samme ski som vanlig IDT Skate, men med et eget Klæbo design. Kommer også i Skate Elite, som er en lengre utgave.

Vekt: 1640 gram
Lengde: 640mm
Stamme: Aluminium

 

IDT Skate Klæbo Gold ink binding

Pris: 3999,-

IDT Skate Klæbo gold er en helt ny modell, med nye superhjul som er spesielt gode på våte forhold. Den råeste skien på markedet!

 

IDT Skate elite ink binding

Pris: 2799,-


Dette er  rulleskien for den litt mer erfarne rulleskiløperen. IDT sine skøyteski med lang stamme krever, som skøyting på snø, mer presisjon i skyvet for at skia skal være i harmoni med løperens bevegelse. I tillegg er  vekten på skien er sammenlignbar med vekten til langrennsski. Totalt sett gjør det dette IDT sin skøyteski til et meget godt produkt for langrennsløpere som setter krav til utstyret.

Hjuldiameter: 100mm
Vekt: 1750g
Lengde: 700 mm
Stamme: Aluminium

 

Swenor Skate ink binding

Pris: 2299,-

skate_2014
Stammen til Skate modellen til Swenor er laget i aluminium. Den er nedsenket slik at det blir en stødig ski. Det er en god og slitesterk rulleski som blir brukt av veldig mange.

Hjuldiameter: 100 mm
Hjulbredde: 24 mm
Vekt: 1410 g
Lengde: 580 mm

 

Swenor Skate long ink binding

Pris: 2599,-

skate_2014
Stammen til Skate long modellen til Swenor er laget i aluminium. Den er nedsenket slik at det blir en stødig ski. Det er en god og slitesterk rulleski som blir brukt av veldig mange. Long modellen er 5cm lengre enn standar skate modellen, for å gi en litt likere feeling som på vanlig ski. En ski for den litt mer erfarne rulleskiløperen.

Hjuldiameter: 100 mm
Hjulbredde: 24 mm
Vekt: 1590 g
Lengde: 630 mm

Comments are closed.