Klassisk

Oversikt over racingski klassisk 2019/2020

Superskipriser:
Vi har superpris på Atomic Redster C9 til 3999,- ink binding.
30% rabatt på veil.priser på Fischer, Madshus, Salomon og Rossignol.

Ta kontakt på mail eller telefon for videre dialog eller ta turen innom butikken vår i Holmenkollen.
Vi er behjelpelige med å se på eksisterende skipark for å kunne tilpasse innkjøp av nye ski og sette riktige sliper.
________________________________________________________________

AB0020854

Atomic Redster C9

Superskipris: 3999,- ink binding (veil 7500,-)

Superlett og unik Nomex SDS Featherlight kjerne. Karbonlaminat i trykksonene og ABS plastinnlegg i festesonen. World Cup såle og steinslip.
En unik, superlett og sterk Nomex SDS Featherlight kjerne. Karbonlaminat i for- og bakski gir mer stabile trykksoner og dermed bedre glid. Karbonlaminatene og det gule ABS plastinnlegget i festesonen gjør at skien har en ekstremt god bæreevne under glidfasen, men er allikevel lett å tråkke ned når det legges trykk på skien. Skiene blir forhåndsglidet og satt på gjennomsiktig folie som beskytter såle og slip mot oksidering og riper.

 

Fischer Speedmax 3D classic

Superskipris: 5600 ,- (veil. 8000,-)

Plus 812
Speedmax 3D Classic Plus er en perfekt allroundski med 812-konstruksjon for allround føre mot kaldt og tørr snø, og som gir spesielt gode egenskaper på fastere underlag. En topp racing klassisk ski med lett AirCore HM Carbon-kjerne som gir skiene liv og stabilitet. Nyutviklet modell med 3D-konstruksjon som blant annet innebærer glidede sidekanter.

Plus 902
Speedmax 3D Classic Plus med 902-konstruksjon er perfekt for føreforhold med våt og grovkornet snø. En topp racing klassisk ski med lett AirCore HM Carbon-kjerne som gir skiene liv og stabilitet. Nyutviklet modell med 3D-konstruksjon som blant annet innebærer glidede sidekanter.

 

Fischer Speedmax Zero

Superskipris: 5740,- (veil 8200,-)

Speedmax Zero, en smørefri ski med kombinasjon av Fischer’s velkjente Speedmax og Zeroski med 902 konstruksjon. Det betyr rubbet midtparti for optimalt feste ved det vanskelige nullføret, samt optimale flytegenskaper på løse forhold. Speedmax Zero er et tilleggspar, og er modellen «alle» har ventet på. Belegget er innsatt med glider fra fabrikken i glisonene for å beskytte belegg og struktur, og for å gi raskest mulig god glid.

 

Fischer RCS plus

Superskipris: 4200,- (veil 6000,-)

Plus
Klassiske ski med spesialbelegg og DTG WC Plus slip. Skiene passer også bra som allround ski, da den går bra på samtlige snøtyper. Belegget er innsatt med glider fra fabrikken i glisonene for å beskytte belegg og struktur, og for å gi raskest mulig god glid. 

 

 Salomon S-lab Classic

Superskipris: 5250,- (veil 7500,-)

Toppmodell racingski med meget gode egenskaper. Konstruksjonen bærer godt og gir optimale gliegenskaper. Ved fraspark er det allikevel lett å trå ned festesonen og få trygt feste. En ski vi anbefaler til alt fra toppløpere til den aktive markamosjonist! Leveres med folie som beskytter mot skraper, oksidering og UV stråling. Fjern folien, børst skien på nytt og du er klar for å gå.

BLUE: ren kald ski med lavere kammerhøyde og lange trykksoner
YELLOW: Allroundskien med noe høyere kammerhøyde og moderate trykksoner
RED: Klisterski med transparent-såle og korte trykksoner

 

 

Madshus Redline Carbon cold/plus

Superskipris: 5250,- (veil 7500,-)

Cold

Redline 2.0 Classic Cold har et forholdsvis høyt nullspenn med en lang fin spennbue, hvor høyeste punktet i spennbuen ligger ca rett i forkant av ballansepunktet. Medium sprik foran og bak på skiene sikrer jevne overganger mot middelslange trykksoner beregnet for tørr og kald snø. Skiene har mer masse og stivere geometri på fram og bakskiene noe som gir en mer optimal trykkfordeling mot snøen. Ny og forbedret sidecut bidrar til bedre flyt og raskere ski. Flexverdien ligger generellt lavere på Cold skiene enn på Plus. Det er nå mulig å manipulere skiens spenn mye mer enn hva som var mulig tidligere ved hjelp av det nye Move systemet hvor bindinge kan flyttes i fart. Move systemet gir mulighet til å flytte bindingen 48mm i lengderetning mot 21 mm på tradisjonell Nis plate.

Redline 2.0 blir produsert sammen med skiene som blir brukt i World Cup og i langløp. Dette innebærer at alle nå for første gang blir tilbudt et 100% likt produkt som de spesialplukkede WC skiene de beste løperne går på.

Plus
Redline 2.0 Classic Plus har et noe høyere spenn med ekstremt god bæreevne fra 0°C og varmere. Skien har medium splay for å redusere sug og forbedre glien under normale og varmere forhold.

 

Skjermbilde 2018-10-18 09.46.27

Rossignol X-ium Classic Premium

Superskipris: 5250,- (veil 7500,-)

Ny toppmodell fra Rossignol. Som tidligere er grunnsystemet det samme med C1 for kaldføre, C2 som en universalski og 0-føreski og C3 som en ski for klisterføre. Rossignol leveres med Turnamic plate for bruk med klikkbare Turnamic bindinger. Nomex-kjerne og 3Edge Energy vegger gir en meget lett, stabil og kraftfull ski. Vekt 495 gram.

 

 

Comments are closed.