Klassisk

Oversikt over racingski klassisk 2018/2019

Superskipriser:
Vi har superpris på Atomic Redster C9 til 3999,- ink binding.
30% rabatt på veil.priser på Fischer, Madshus, Salomon og Rossignol.

Ta kontakt på mail eller telefon for videre dialog eller ta turen innom butikken vår i Holmenkollen.
Vi er behjelpelige med å se på eksisterende skipark for å kunne tilpasse innkjøp av nye ski og sette riktige sliper.
________________________________________________________________

AB0020854

Atomic Redster C9

Superskipris: 3999,- ink binding (veil 7500,-)

Superlett og unik Nomex SDS Featherlight kjerne. Karbonlaminat i trykksonene og ABS plastinnlegg i festesonen. World Cup såle og steinslip.
En unik, superlett og sterk Nomex SDS Featherlight kjerne. Karbonlaminat i for- og bakski gir mer stabile trykksoner og dermed bedre glid. Karbonlaminatene og det gule ABS plastinnlegget i festesonen gjør at skien har en ekstremt god bæreevne under glidfasen, men er allikevel lett å tråkke ned når det legges trykk på skien. Skiene blir forhåndsglidet og satt på gjennomsiktig folie som beskytter såle og slip mot oksidering og riper.

 

 

n08717_speedmax_classic_plus_812

Fischer Speedmax cold/plus

Superskipris: 5250 ,- (veil. 7500,-)

Cold
812-konstruksjon med lengre trykksoner gir spesielt gode egenskaper på fastere underlag. DTG World Cup Cold fin slip gir god gli spesielt på tørr og finkornet snø. AirCore HM Carbonkjerne gir skiene liv, stabilitet og lav vekt. Karbontupp og -bakski gir samme gode pendel som Carbonlite-skiene. Belegget er innsatt med glider fra fabrikken i glisonene for å beskytte belegg og struktur, og for å gi raskest mulig god glid.

Plus
Leveres i to utgaver av spenn, den ene med 812-konstruksjonen med lengre trykksoner som er en allroundski og den andre med 902 konstruksjon med sprik i tupp og bakski gir lett føring og trygt feste, og har særlige gode egenskaper på løsere forhold mot klister. AirCore HM Carbonkjerne gir skiene liv, stabilitet og lav vekt.  Belegget er innsatt med glider fra fabrikken i glisonene for å beskytte belegg og struktur.

 

n08717_speedmax_classic_plus_812

Fischer Speedmax Zero

Superskipris: 5775,- (veil 7700,-)

Speedmax Zero, en smørefri ski med kombinasjon av Fischer’s velkjente Speedmax og Zeroski med 902 konstruksjon. Det betyr rubbet midtparti for optimalt feste ved det vanskelige nullføret, samt optimale flytegenskaper på løse forhold. Speedmax Zero er et tilleggspar, og er modellen «alle» har ventet på. Belegget er innsatt med glider fra fabrikken i glisonene for å beskytte belegg og struktur, og for å gi raskest mulig god glid.

 

n19917_rcs_classic_plus

Fischer RCS cold/plus

Superskipris: 3920,- (veil 5600,-)

Cold
Klassiske ski med spesialbelegg og DTG WC Cold slip som gjør at skiene har sitt idealområde på tørr og finkornet snø. Belegget er innsatt med glider fra fabrikken i glisonene for å beskytte belegg og struktur, og for å gi raskest mulig god glid.

Plus
Klassiske ski med spesialbelegg og DTG WC Plus slip. Skiene passer også bra som allround ski, da den går bra på samtlige snøtyper. Belegget er innsatt med glider fra fabrikken i glisonene for å beskytte belegg og struktur, og for å gi raskest mulig god glid. 

 

71205207_712_052_07

Madshus Redline Carbon cold/plus

Superskipris: 5110,- (veil 7300,-)

Cold
Helt kompromissløs: REDLINE Carbon Classic Cold er resultatet av tre års utvikling, og et intenst samarbeid mellom Madshus produktingeniører og topputøvere. Skien er konstruert ved hjelp av Computer Aided Design (CAD), som har gitt den en helt ny geometri med optimerte trykkpunkter og perfekt balanse mellom trygt feste, ekstrem gli, presis løypeføring og snøfølelse. Madhus har brukt de mest stabile materialene på markedet, blant annet PR 100X kjerne og Triaxial Carbon Construction og en helt ny P200 Nano såle. Dette har gjort det mulig å utvikle en ski med ekstremt myk tupp og ende, noe som gir både mer fart og bedre feste. REDLINE Carbon Classic Cold har et langt, lavt spenn med esktrem bæreevne fra 0°C og kaldere, samt moderat splay for å redusere friksjon og gi bedre gli.

Plus
REDLINE Carbon Classic Plus har et noe høyere spenn med ekstremt god bæreevne fra 0°C og varmere. Skien har medium splay for å redusere sug og forbedre glien under normale og varmere forhold.

 

Skjermbilde 2018-10-18 09.46.27

Rossignol X-ium Classic Premium

Superskipris: 5250,- (veil 7600,-)

Ny toppmodell fra Rossignol. Som tidligere er grunnsystemet det samme med C1 for kaldføre, C2 som en universalski og 0-føreski og C3 som en ski for klisterføre. Rossignol leveres med Turnamic plate for bruk med klikkbare Turnamic bindinger. Nomex-kjerne og 3Edge Energy vegger gir en meget lett, stabil og kraftfull ski. Vekt 495 gram.

 

salomon-salomon-s-lab-classic-blue

salomon-salomon-s-lab-classic-blue

 Salomon S-lab Classic

Superskipris: 5250,- (veil 7500,-)

Toppmodell racingski med meget gode egenskaper. Konstruksjonen bærer godt og gir optimale gliegenskaper. Ved fraspark er det allikevel lett å trå ned festesonen og få trygt feste. En ski vi anbefaler til alt fra toppløpere til den aktive markamosjonist! Leveres med folie som beskytter mot skraper, oksidering og UV stråling. Fjern folien, børst skien på nytt og du er klar for å gå.

BLUE: ren kald ski med lavere kammerhøyde og lange trykksoner
YELLOW: Allroundskien med noe høyere kammerhøyde og moderate trykksoner
RED: Klisterski med transparent-såle og korte trykksoner

 

Comments are closed.