Klassisk

Oversikt over racingski klassisk 2020/2021

Superskipriser:
Vi har superpris på Atomic Redster C9 til 4499,- ink binding.
30% rabatt på veil.priser på Fischer, Madshus, Salomon og Rossignol.

Ta kontakt på mail eller telefon for videre dialog eller ta turen innom butikken vår i Holmenkollen.
Vi er behjelpelige med å se på eksisterende skipark for å kunne tilpasse innkjøp av nye ski og sette riktige sliper.
________________________________________________________________

AB0020854

Atomic Redster C9

Superskipris: 4499,- ink binding (veil 7400,-)

Superlett og unik Nomex SDS Featherlight kjerne. Karbonlaminat i trykksonene og ABS plastinnlegg i festesonen. World Cup såle og steinslip.
En unik, superlett og sterk Nomex SDS Featherlight kjerne. Karbonlaminat i for- og bakski gir mer stabile trykksoner og dermed bedre glid. Karbonlaminatene og det gule ABS plastinnlegget i festesonen gjør at skien har en ekstremt god bæreevne under glidfasen, men er allikevel lett å tråkke ned når det legges trykk på skien. Skiene blir forhåndsglidet og satt på gjennomsiktig folie som beskytter såle og slip mot oksidering og riper.

 

Fischer Speedmax 3D classic

Superskipris: 5600 ,- (veil. 8000,-)

Plus 812
Speedmax 3D Classic Plus er en perfekt allroundski med 812-konstruksjon for allround føre mot kaldt og tørr snø, og som gir spesielt gode egenskaper på fastere underlag. En topp racing klassisk ski med lett AirCore HM Carbon-kjerne som gir skiene liv og stabilitet. Nyutviklet modell med 3D-konstruksjon som blant annet innebærer glidede sidekanter.

Plus 902
Speedmax 3D Classic Plus med 902-konstruksjon er perfekt for føreforhold med våt og grovkornet snø. En topp racing klassisk ski med lett AirCore HM Carbon-kjerne som gir skiene liv og stabilitet. Nyutviklet modell med 3D-konstruksjon som blant annet innebærer glidede sidekanter.

 

Fischer Speedmax Zero

Superskipris: 5740,- (veil 8200,-)

Speedmax Zero, en smørefri ski med kombinasjon av Fischer’s velkjente Speedmax og Zeroski med 902 konstruksjon. Det betyr rubbet midtparti for optimalt feste ved det vanskelige nullføret, samt optimale flytegenskaper på løse forhold. Speedmax Zero er et tilleggspar, og er modellen «alle» har ventet på. Belegget er innsatt med glider fra fabrikken i glisonene for å beskytte belegg og struktur, og for å gi raskest mulig god glid.

 

 

 Salomon S-lab Classic

Superskipris: 5320,- (veil 7600,-)

Toppmodell racingski med meget gode egenskaper. Konstruksjonen bærer godt og gir optimale gliegenskaper. Ved fraspark er det allikevel lett å trå ned festesonen og få trygt feste. En ski vi anbefaler til alt fra toppløpere til den aktive markamosjonist! Leveres med folie som beskytter mot skraper, oksidering og UV stråling. Fjern folien, børst skien på nytt og du er klar for å gå.

BLUE: ren kald ski med lavere kammerhøyde og lange trykksoner
YELLOW: Allroundskien med noe høyere kammerhøyde og moderate trykksoner
RED: Klisterski med transparent-såle og korte trykksoner

 

 

Madshus Redline 3.0

Superskipris: 5390,- (veil 7700,-)

Madshus Redline 3.0 Classic er en nyutviklet topp racing ski fra Madshus. Redline 3.0 er en perfekt ski til trening og konkurranse. Modellen har et nytt, mer dynamisk spenn, som gir en livlig og svært lettgått ski med godt feste.

Skiene har en lett PR100X kjerne som gir en livlig og stabil ski i sporet. Ved bruk av nye materialer har de forbedret de dynamiske egenskapene til skiene. Dette har resultert i et nytt spenn som gir raskere ski som fungerer over et bredere spekter av forhold – enklere og tryggere, lettere å gå på. P300 Nano sålen har gjennom mange tester og konkurranser vist seg å holde topp internasjonal standard på glid og videreføres på Redline 3.0 modellene. Sålen er også fluorfri.

Cold
Redline 3.0 Classic Cold kommer med kort midtrand som går fra helen til baktuppen. Dette gir bedre føring og slipp på ny og kald snø, samtidig som man får større overflate for festevoks som gir bedre feste.

Plus
Skiene har spenn og såle optimalisert for våt og fuktig snø. M6 plus-slip. Lette ski med god glid og godt feste.

 

 

Skjermbilde 2018-10-18 09.46.27

Rossignol X-ium Classic Premium

Superskipris: 5460,- (veil 7800,-)

Ny toppmodell fra Rossignol. Som tidligere er grunnsystemet det samme med C1 for kaldføre, C2 som en universalski og 0-føreski og C3 som en ski for klisterføre. Rossignol leveres med Turnamic plate for bruk med klikkbare Turnamic bindinger. Nomex-kjerne og 3Edge Energy vegger gir en meget lett, stabil og kraftfull ski. Vekt 495 gram.

 

 

Comments are closed.