Skin-ski

Oversikt over skin-ski 2018/2019

Superskipriser:
Rossignol R-skin til 2999,- (veil.5000,-)
Rossignol R-skin Race til 3999,- (veil.6000,-)
Salomon RC Skin 2899,- (veil.4500,-)
30-40% rabatt på veil.priser på Fischer, Madshus, Atomic, Salomon og Rossignol

Oversikt over årets skin modeller. Vi plukker mye skin-ski og har god kunnskap med hvordan man skal plukke riktig skin-ski tilpasset personen. Ta gjerne kontakt for en videre prat eller sving innom oss i Holmenkollen.
_____________________________________________________________

RHFCR02-XIUM-SK-PREMIUM-cs4

Rossignol R-Skin

Superskipris: 2999,-(veil. 5000,-)

Den store testvinneren fra 2016! Leveres i år med turnamic plate for nye klikkbare Turnamic binding. En lett og stabil ski med en god komibansjon av god glid og trygt feste. Honeycomb Nomex-kjerne med cap-konstruksjon gjør skien lett og ledig. R-skin har karbonlaminat for torsjonsstivhet, som gir en veldig holdbar ski.  Fellen er laget av mohair og sitter i frasparksonen, denne er meget slitesterk og kan også skiftes ut.

 

mi1krls6jxjxogtttm9c
Rossignol R-Skin Race

Superskipris: 3999,-(veil. 6000,-)

R-Skin Race er Rossignols nye toppmodell innen langrennski med integrert kortfell! R-Skin Race er en videreutviklet og oppgradert utgave av R-Skin. Leveres med IFP bindingsplate, som er forbeholdt Turnamic bindinger. Turnamic bindinger er kompatibelt med alle nye skisko på markedet (unntaket er Salomon SNS).
Denne modellen er bygget og konstruert med de beste kjernematerialene og den beste sålen fra Rossignol. I tillegg har spennet blitt ytterligere optmalisert, og fellene har noe kortere hår. Dette gir bedre glid og framføring av skiene. Mohair-fellene gir deg optimalt feste ved de fleste føreforhold, og krever ingen avansert smørekunnskap.

equipe-rc-skin-2000x400

equipe-rc-skin-2000x400

Salomon Equipe RC Skin

Superskipris: 2899,-(veil 4500,-)

Salomon lanserer en ny smørefri ski med integrerte og utskiftbare feller som gjør at du slipper å smøre med tørrvoks eller klister. Lett og sterk D-Carbon kjerne, karbonlaminat for god bæreevne, World Cup såle og steinslip for god glid.

Dette er skien alle supermosjonister og markaløpere har ventet på. Varierende snøforhold, kunnskap om smøring, hektisk hverdag med liten tiden til å preppe ski er en stor barriere for de fleste før de kommer seg ut i løypa. Salomon har nå en løsning for dette. Salomon lanserer en smørefri ski med integrerte utskiftbare feller. Fellene gjør at du ikke trenger å smøre skiene dine med tørrvoks eller klister, og de gir deg sikkert feste under alle forhold. Skien har en lett og sterk D-carbon kjerne og karbonlaminat for god bæreevne. Sålen er den samme som benyttes i World Cup med universal steinslip og fungerer best fra -8 grader og varmere. Skien kommer med fellen Skingrip + som har best kombinasjon av feste og glid. Den kan byttes ut med en fell som heter Skingrip som gir enda bedre glid. Dette er for løpere med god teknikk. Fellene avgir ingen lyd som andre smørefrie alternativer på markedet. Skiene blir forhåndsglidet og satt på gjennomsiktig folie som beskytter såle og slip mot oksidering og riper.

S_race skin

Salomon S/Race Skin

Superskipris: 4499,-(veil 6900,-)

Toppmodellen skin fra Salomon. S/Race Skin fra Salomon er en ski som kombinerer lav vekt og god spennkurve på en perfekt måte. POMOC fellen gjør denne skien ideell for alle typer snøforhold.

 

atomic-redster_c9_skintec-2018-original

Atomic C9 Skin

Superskipris: 4499,- (veil 6900,-)

Redster C9 er en toppmodell med racing såle -og konstruksjon, som retter seg mot løpere som også krever at skiene er lette å føre, og har god gli. Testvinner i større skin-ski test november 2017!

 

n18917_twin_skin_carbon

Fischer Twin Skin Carbon

Superskipris: 4550,- (veil.6500,-)

En helt ny topp racing smørefri klassisk konkurranse- og treningsski med integrert teflonbehandlet 100% mohair kortfell. Et innovativt system fra Fischer med todelt fell og midtrand som gir lett føring, et sikkert feste og god gli. Skiene fungerer best når det er faste forhold ved de fleste temperaturer og er et ypperlig tilleggspar til de smørbare skiene. Karbon-tupp og -bakski sammen med den lette og sterke AirCore Carbon-kjernen, skikonstruksjonen og DTG World Cup Plus universal steinslip gjør disse skiene til en topp racing smørefri ski. Utviklet med noe kortere fell for racing! Twin Skin Carbon har IFP-plate med Fischers TURNAMIC® bindingssystem for enkelt å kunne flytte bindingen for justering av feste og gli.

 

n26617_twin_skin_race_vfa

Fischer Twin Skin race

Superskipris: 3430,- (veil.4900,-)

En skinski for racingløperen og den aktive mosjonist! Et nytt og innovativt system med todelt fell og midtrann som gir lett føring, sikkert feste og god gli. Skiene fungerer best på grovkornet snø ved de fleste temperaturer, og er et ypperlig tilleggspar til de smørbare skiene.

 

Madshus Nano skin

Madshus Nanosonic Intelligrip Skin

Superskipris: 4200,- (veil. 6000,-)

Nye Nanosonic carbon classic Intelligrip har de samme gode egenskapene som Nanosoic carbon classic. Den kommer med en progressiv integrert fell i smøresonen som gir sikkert feste og god gli. Den progressive utformingen i sålen sikrer at fellen ikke subber i fremføringen, mens skiene er lette å trykke ned slik at man får et trygt og sikkert feste.

Fellen består av en optimal miks av mohair og nylon som sikrer lang holdbarhet og god effekt mot ising. Med den lette PR 100X skumkjernen konbinert med P 190 Nano universal sålen gjør dette til et godt valg både for den aktive løperen og for mosjonisten som ønsker en lettgodt og god racingski.

Comments are closed.