Skøyting

Oversikt over racingski skøyting 2019/2020

Superskipriser:
Vi har superpris på Atomic Redster S9 til 3999,– ink binding.
30% rabatt på veil.priser på Fischer, Madshus, Salomon og Rossignol.

Ta kontakt på mail eller telefon for videre dialog eller ta turen innom butikken vår i Holmenkollen.
Vi er behjelpelige med å se på eksisterende skipark for å kunne tilpasse innkjøp av nye ski og sette riktige slipe

________________________________________________________________

 

Atomic Redster S9 Skate

Superskipris: 3999,- ink binding (veil 7500,-)

Redster S9 er en allround racing skøyteski for den aktive mosjonisten og konkurranseløperen. S9 skien går på de aller fleste forhold og de fleste snøtyper, noe som gjør dette til en svært allsidig skøyteski. Racingkonstruksjonen og carbon laminat gir ekstra kraft i hvert fraspark samtidig som det skaper en svært torsjonsstiv ski. Atomic har redusert vekten i skituppen og endepartiet på skien, som minimerer sving- og pendelvekt. Dette sørger for lavere vekt og gjør skien eksepsjonelt lett i føringen. Den lave vekten kombinert med ny v-formet sidecut gir skien en helt rå akselerasjon og fart. Nomex kjernen er lett og stiv, noe som forbedrer skiens egenskaper på kompakt snø og gir lav vekt, kombinert med maksimal kraft i frasparket. Sålen er en universalsåle med World Cup kvalitet og gode glidegenskaper på typisk norsk vintervær. Kommer med beskyttende folie.

 

Salomon S-lab Carbon Skate

Superskipris: 5250 ,- (veil 7500,-)

S/Lab Carbon Skate er Salomon sin toppmodell og er en racing skøyteski for den aktive mosjonisten og konkurranseløperen. Skikonstruksjonen er av carbon og gir ekstra kraft i hvert fraspark samtidig som det skaper en svært torsjonsstiv ski. Salomon har redusert vekten i skituppen og endepartiet på skien, som minimerer sving- og pendelvekt. Dette gir lavere vekt og gjør S/Lab Carbon eksepsjonelt lett i føringen. Folie beskytter også mot skraper, oksidering og UV stråling.

 

 

Fischer Speedmax plus

Superskipris: 5600 ,- (veil 8000,-)

Allround racing skøyteski med særlig gode egenskaper på normalt vinterføre mot løse og våte forhold. 610-konstruksjonen med lite trykk i tupp og bakski gir god flyt på løst underlag. AirCore HM Carbonkjerne gir stabile ski og lav vekt. Karbontupp med hull og karbon bakski sørger for samme gode svingvekt som Carbonlite-skiene. Belegget er innsatt med glider fra fabrikken i glisonene for å beskytte belegg og struktur, og for å gi raskest mulig god gli.

 

Fischer RCS

Superskipris: 4200,- (veil 6000,-)

Skøyteski for de ulike føreområdene. Skikonstruksjonen, trykkfordelingen og den lette og sterke AirCorekjernen gjør skiene svært retningsstabile på hardt underlag, samtidig som de «flyter» godt ved løsere forhold.
Forsterkede sidekanter gir skiene godt kantgrep og lang levetid. Skøyteskiene har også den mye omtalte DTG WC Plusslipen. Belegget er innsatt med glider fra fabrikken i glisonene for å beskytte belegg og struktur, og for å gi raskest mulig god gli.

 

Madshus Redline 2.0

Superskipris: 5250 ,- (veil. 7500,-)

Cold
Madshus Redline Carbon Skate Cold setter en ny standard for fart! Skien er konstruert ved hjelp av Computer Aided Design (CAD), som har gitt en helt ny geometri med optimerte trykkpunkter og perfekt balanse mellom stabilitet, ekstrem gli, kontroll og snøfølelse. Redline Cold har et høyere spenn og mindre sprik som gjør den til det naturlige valget for fastere forhold og tørrere snø. Kommer med den helt nye P200 Nano Black sålen. Innsving: 44-43-44. Lengde 175-195 cm. Kommer med RFID Chip i skia til bruk for nye Madshus emPower!

Plus
Redline Carbon Skate Plus er på grunn av sin geometri og stive profil, det naturlig valget under varme og vanskelige forhold. Skien kommer med PR 100X kjerne og Triaxial Carbon Construction, og er konstruert ved hjelp av Computer Aided Design (CAD). Redline Carbon skate Plus kommer med den helt nye P200 Nano Transparent såle. Innsving: 44-43-44. Lengde: 175-195 cm. Kommer med RFID Chip i skia til bruk for nye Madshus emPower! Redline Carbon Skate Plus kommer med den nye P200 Nano Transparent såla som gir god glid i våt og møkkete snøforhold!

 

 

Skjermbilde 2018-10-18 10.46.13

Rossignol X-ium Premium

Superskipris: 5250 ,- (veil 7500,-)

Rossignol har kommet med en ny toppmodell X-ium Premium Skate. Den har en lavere tupp enn tidligere. Dette gir enda bedre kontakt gjennom skyvet mot snøen enn på tidligere modeller. Sidekantene på skiene er videreutviklet fra Bi-edge-prinsippet og laget i to materialer. Dette er en nyvinning som utvider levetiden på godparet! Den nye konstruksjonen i kjerne og sidekant medvirker dessuten til en gunstig trykkfordeling som gir enda bedre glidegenskaper.
Modellen kommer i tre forskjellige spennvarianter:

S1
S1 har en spennprofil og egenskaper som er perfekte for kalde og faste forhold.
S2
S2 passer bra til omdannet og relativt hardpakket snø. S2 har et mellomtrinn i såle og grovhet i slipen. Den perfekte allround ski.
S3
S3 er for omdannet og våt snø. Spennkonstruksjonen på S3 gir sprikende tupper slik at den er ideel for våte og løse forhold. Levers med den nye hvite sålen som er meget bra på skitten våt snø.

 

 

 

 

Comments are closed.