Klassisk sko

Oversikt over klassisk skisko 2018/2019

______________________________________________________________

ecl-pro-wc-600
Alpina ECL PRO WC

Superskipris: 2659,- (veil 3799,-)
Klassisk racingstøvel til langerenn, toppmodellen til Alpina. Polstring på de rette stedene, glimrende passform og perfekt hælgrep. Vekt 460 gram i str. 42. ECL Pro WC er også stivet av på de rette stedene, for bedre støtte og stabilitet. Ny 3D mellomsåle, for bedre vridningsstivhet. Hælkappe i plast, med tre forskjellige tykkelser. Innvendig hælkappe har «nupper» som holder foten på plass. Ingen sømmer i hælpartiet. Asymmetrisk formet støvel, for best flex og passform. Støvelen er stivere nede enn oppe, for optimal effekt ned i skien. Thinsulate-isolert. Xcelerator racingsåle fra Rottefella. Pebax og PU i sålen gir bedre slitestyrke og vridningsstivhet, og lar seg ikke påvirke så mye av kulde. Lissesystemet er tilpasset klassisk langrenn og snøreføringene har individuell plassering. Vanntett glidelås

 

 

Skjermbilde 2018-10-22 12.07.23

 

Alpina CCL

Superskipris: 2449,- (veil 3499,-)

lpina CCL, En skisko for supermosjonisten fra Alpina. Klassisk racingstøvel med 4Dry-membran sørger for at du holder deg tørr og varm på beina på lange økter og under turrenn. Unikt snøresystem med flate lisser og snøring helt frem. De flate lissene glir ikke. De holder foten i et godt grep. Hælkappe har nupper av silikon som holder foten på plass og gir enda bedre skikontroll. Racing hælkappe gir meget bra presisjon og stabilitet. Thinsulate isolasjon bidrar også til en varm og meget komfortabel støvel. Rottefella Xcelerator racingsåle.

 

Alpina FCL

Alpina FCL

(veil 2199,-)

Alpina FCL. For de som vil ha en super treningsko som man fint også kan bruke i konkurranser. Norges mest solgte racingmodell! Hælkappe med justering for optimal passform. R3 racingsåle med klassisk fleks gir god stabilitet og komfort. Thinsulate isolasjon gir ekstra varme. Anatomisk formet innleggsåle.

 

RC carbon
RC Carbon

Superskipris: 1999,- (veil 2800,-)

Salomon RC Prolink er en varm og komfortabel skisko med god passform, perfekt til tur, trening og konkurranse. Overlegent hæl-hold gjør at skoen sitter svært godt og hjelper deg unytte energien i hvert fraspark. Innersokken kan varmes opp og tilpasses foten for optimal passform og komfort. Hurtigsnøringen kan justeres over vristen og forfoten for individuell tilpasning.

Sålen gir svært god flex i frasparket og sikrer en presis følelse med underlaget. Mulighet for å justere strammingen i hælen og en høy innersokk som beskytter godt mot løssnø. RC Prolink er alt i alt en svært komfortabel skisko som gir god ytelse og holder føttene varme vinteren igjennom.

 

Fischer_speedmax_classic

Fischer Speedmax classic

Superskipris: 4800,- (Veil.pris 6000,-)

Redusert til det som teller! Speedmax Classic skiller seg ut med sin ekstremt gode stabilitet, lave vekt og WC-teknologi. Speedmax Classic har et tredimensjonalt karbonskall: Ytre såle, innersåler og sidestabiliserings-elementer er produsert av samme karbonlaminater. Dette sammen med sålen gir den perfekte sammensetningen av lav vekt med optimal stabilitet og suveren kraftoverføring.

 

Comments are closed.