Høstskiskole Holmenkollen 28.sept- 1.oktober 2020

PåmeldingProgramTrenereUtstyrsliste

Bli med på en knallbra treningsuke i høstferien med Therese Johaug og andre dyktige trenere!

 

Dato: 28.september – 1.oktober (man-tors kl.08.30 -16.00)

Påmelding: Trykk skiltet med «påmelding» eller trykk HER

Alder: Deltageren må være født 2005-2011

Sted: Holmenkollen.Vi håper vi kan være ute i fint vær i pausene også, men i tilfellet været ikke er så bra har vi stor samlingsal.

COVID-19 tiltak: Les mer HER

Hva inneholder Superski Høstskiskole:
Det blir fire dager med allsidig og morsom trening i Holmenkollen! Her vil du få masse trening- og teknikktips av Superskis dyktige trenere, det blir myrstafetter, terrengløp/duathlon, sprintøkt  og mye annen moro! Treningsøktene vil foregå med løpesko og rulleski på beina. Therese Johaug kommer, og vi vil som i fjor gjennomføre Johaug testløpet! Vi vil også arrangere Superski Viking Challenge siste dagen, som er en uhøytidelig og allsidig konkurranse.

Mellom treningsøktene blir det mye faglig og sosialt innhold. Vi skal ha det moro mellom øktene også, og bli kjent med andre ivrige skiløpere på tvers av klubber. Det blir også faglig påfyll, med blant annet videoanalyse av teknikk og diverse foredrag. Alt ligger til rette for en morsom og lærerik uke for deltagerne på Superski høstskiskole. Skiskyttere og kombinertløpere er også hjertelig velkommen, men da med trening uten gevær og uten hopp.

Se detaljert program for høstskiskolen under fanen «program» eller trykk HER

IMG_2124

Utstyr: Se info med liste av utstyr som deltagerne trenger å ha med seg under fanen «utstyrsliste» eller trykk HER

Vår samarbeidspartner IDT Sports stiller med rulleski for de som måtte trenge det. Meld gjerne ifra dersom du trenger å låne skøyting eller klassisk rulleski.

Trenere:
Alle trenerne er aktive eller har vært aktive skiløpere, og har god erfaring som trenere. Vi kan garantere kompetente og dyktige trenere, og at alle deltagerne vil få godt utbytte av å være med på Superski Høstskiskole. Vi sørger også for at alle deltagere blir sett og får god oppfølging de dagene de er med på skiskolen.

Les mer om trenerne på sommerskiskolen HER

Samarbeidspartnere:
Våre samarbeidspartnere under høstskiskolen er Dæhlie og IDT Sports.

Pris: 2899,-

Vi har søskenrabatt, som går ut på at man får 500kr i rabatt på påmeldingene på de neste påmeldingene av søsken. Velg da «påmelding» under klasse/kategori, også ved påmelding av barn nummer to så velger du «påmelding barn to eller flere».
Ekspempel:
1.barn 2899,-
2.barn 2899 + 2399 –> 500kr rabatt
3. barn 2899 + 2399 + 2399 –> 1000kr rabatt osv.

Avbestilling: Ved avmelding før 1.september refunderes halvparten av den totale kursavgiften som er innbetalt, evnt kan plassen kan overdras til andre om ønskelig eller til en senere skiskole.

Spørsmål eller annet; ta gjerne kontakt på info@superski.no, evnt ring 97323898 (ikke sms)

IMG_5733

 

Comments are closed.