Trenere

Foreløpig oversikt over trenerne, legges ut fortløpende!

Therese Johaug
Therese har 7 VM-gull og 1 OL-gull i langrenn, samt 42 seire i verdenscupen. Hun har vunnet Verdenscupen sammenlagt 2 ganger, og har to seire i Tour de Ski sammenlagt. Therese vil bidra på begge Superski sommerskiskoler og Superski høstskiskole.

 

Corsin Hösli
Corsin er tidligere sveitsisk landslagsløper, og har utmerket seg spesielt i sprint. De siste årene av langrennsatsningen var han bosatt i Norge. Han har nå lagt skiene på hylla, og har begynt på studier ved siden av en aktiv hverdag.

 

 

Ingrid Hermine Fürst
Ingrid er juniorløper i langrenn for Heming IL. Hun har 2 andreplasser i Hovedlandsrennet, i tillegg til flere topplasseringer i flere nasjonale skirenn. Ingrid har vært utøver på Superski sin sommerskiskole tidligere, og gleder seg til å være trener der.

 

Fredrik Nilsen
Fredrik er en hardtsatsende siste års juniorløper i langrenn for Heming. I 2018 sesongen så kom han på 2.plass i norges cupen på Beitostølen og representerte Norge i nordisk juniorlandskamp. Fredrik har vært med på en rekke Superski skiskoler de siste årene.

 

 

Ragnar Bragvin Andresen
Ragnar er aktiv skiløper og rulleskiutvr. Han har prestert godt i skiløypa, men det er i rulleskiverden han virkelig har markert seg. Han  har prestert i toppen i en årekke, og tok i sommer gull på 200m i VM.

Peder Stadaas
Peder jobber i Superski. Han har gått aktivt på ski, og har gode resultater som junior og senior. For 5 år siden la Peder skiene på hyllen.

peder1x1

 

Joakim Levorsen
Joakim jobber til daglig i Superski, og er med som trener på Superski sommerskiskole. Joakim har tidligere gått aktivt langrenn, både som junior og senior. Han har tidligere vært hovedtrener i Heming langrenn.

joakim2

Comments are closed.