Trenere

Foreløpig oversikt over trenerne, legges ut fortløpende!

Therese Johaug
Therese har 7 VM-gull og 1 OL-gull i langrenn, samt 42 seire i verdenscupen. Hun har vunnet Verdenscupen sammenlagt 2 ganger, og har to seire i Tour de Ski sammenlagt. Therese vil bidra på begge Superski sommerskiskoler og Superski høstskiskole.

 

Corsin Hösli
Corsin er tidligere sveitsisk landslagsløper, og har utmerket seg spesielt i sprint. De siste årene av langrennsatsningen var han bosatt i Norge. Han har nå lagt skiene på hylla, og har begynt på studier ved siden av en aktiv hverdag.

 

Barbro Sætha
Barbro jobber til daglig som ernæringsfysiolog og mental trener, hun er høyt utdannet innen begge felt. Ved siden av dette går hun langløp for Lyn Ski Moseteråsen sitt langløpslag.

 

Ingrid Hermine Fürst
Ingrid er juniorløper i langrenn for Heming IL. Hun har 2 andreplasser i Hovedlandsrennet, i tillegg til flere topplasseringer i flere nasjonale skirenn. Ingrid har vært utøver på Superski sin sommerskiskole tidligere, og gleder seg til å være trener der.

 

Fredrik Nilsen
Fredrik er en hardtsatsende siste års juniorløper i langrenn for Heming. I 2018 sesongen så kom han på 2.plass i norges cupen på Beitostølen og representerte Norge i nordisk juniorlandskamp. Fredrik har vært med på en rekke Superski skiskoler de siste årene.

 

Oscar Bretteville
Oscar har gått aktivt for Fossum, men har nå gått over i trenerrollen. Han er trener for 04-07 i ØHIL og ivrig gruppa i ØHIL.  Som aktiv var han best i klassisk og har en rekke gode plasseringer i Norges Cupen.

 

Ragnar Bragvin Andresen
Ragnar er aktiv skiløper og rulleskiutvr. Han har prestert godt i skiløypa, men det er i rulleskiverden han virkelig har markert seg. Han  har prestert i toppen i en årekke, og tok i sommer gull på 200m i VM.

Peder Stadaas
Peder jobber i Superski. Han har gått aktivt på ski, og har gode resultater som junior og senior. For 5 år siden la Peder skiene på hyllen.

peder1x1

 

Joakim Levorsen
Joakim jobber til daglig i Superski, og er med som trener på Superski sommerskiskole. Joakim har tidligere gått aktivt langrenn, både som junior og senior. Han har tidligere vært hovedtrener i Heming langrenn.

joakim2

Comments are closed.