Trenere

Foreløpig oversikt over trenerne, legges ut fortløpende!

Therese Johaug
Therese har 7 VM-gull og 1 OL-gull i langrenn, samt 42 seire i verdenscupen. Hun har vunnet Verdenscupen sammenlagt 2 ganger, og har to seire i Tour de Ski sammenlagt. Therese vil bidra på begge Superski sommerskiskoler og Superski høstskiskole.

Ludvig Søgnen Jensen
«En av verdens raskeste skiløpere». Har vel vunnet flest supersprint konkurranser. Var ubeseiret mellom 2013 og 2020. Han har bachelog i idrettsbiologi, og har trenererfaring fra ulike idretter og i langrenn på mosjonist, klubb, team og elitenivå

 

Ingrid Hermine Fürst
Ingrid er juniorløper i langrenn for Heming IL. Hun har 2 andreplasser i Hovedlandsrennet, i tillegg til flere topplasseringer i flere nasjonale skirenn. Ingrid har vært utøver på Superski sin sommerskiskole tidligere, og gleder seg til å være trener der.

 

Vegard Ek Hagen
Vegard er aktiv skiløper som holder til på Lillehammer og studerer fulltid ved siden av.  Han har gjennom årene som skiløper også tatt små oppdrag for både skiklubber og skigymnas der han har hatt ansvar for ambisiøse unge skiløpere.

 

 

Ragnar Bragvin Andresen
Ragnar er aktiv skiløper og rulleskiutvr. Han har prestert godt i skiløypa, men det er i rulleskiverden han virkelig har markert seg. Han  har prestert i toppen i en årekke, og tok i sommer gull på 200m i VM.

 

Corsin Hösli
Corsin er tidligere sveitsisk landslagsløper, og har utmerket seg spesielt i sprint. De siste årene av langrennsatsningen var han bosatt i Norge. Han har nå lagt skiene på hylla, og har begynt på studier ved siden av en aktiv hverdag.

 

Peder Stadaas
Peder jobber i Superski. Han har gått aktivt på ski, og har gode resultater som junior og senior. For 5 år siden la Peder skiene på hyllen.

peder1x1

 

Joakim Levorsen
Joakim jobber til daglig i Superski, og er med som trener på Superski sommerskiskole. Joakim har tidligere gått aktivt langrenn, både som junior og senior. Han har tidligere vært hovedtrener i Heming langrenn.

joakim2

Comments are closed.