Sommerskiskole Holmenkollen 10.-13.august 2020

Påmelding ProgramTrenere Utstyrsliste

 

Dato: 10.-13.august (man-tors kl. 08:30-16:00)

Pris: 2899,-

Påmelding: Trykk skiltet med «påmelding» eller trykk HER

Vi har søskenrabatt, som går ut på at man får 500kr i rabatt på påmeldingene på de neste påmeldingene av søsken. Velg da «påmelding» under klasse/kategori, også ved påmelding av barn nummer to så velger du «påmelding barn to eller flere».
Ekspempel:
1.barn 2899,-
2.barn 2899 + 2399 – 500kr rabatt
3. barn 2899 + 2399 + 2399 – 1000kr rabatt osv.

Alder: Du må være født 2005-2011. Deler inn i årsgrupper med tett og god oppfølging fra trenere.

Sted: Holmenkollen, ved pressesenteret. Vi håper vi kan være ute i fint vær i pausene, men i tilfellet været ikke er så bra har vi fine lokaler innendørs som vi kan benytte i pausene.

Hva inneholder Superski sin sommerskiskole:
Det blir fire dager med allsidig og morsom trening, i flotte omgivelser i Holmenkollen og Nordmarka. Superski stiller med Marit Bjørgen eller Therese Johaug, og sine øvrige faste dyktige trenere. Treningsøktene vil foregå med løpesko og rulleski. Det vil bli innslag av teknikktrening, basistyrke, intervaller, hurtighet, spenst og myr-stafetter, samt Superskis egne Mesternes Mester. Mellom treningsøktene blir det mye faglig og sosialt innhold. Alt ligger til rette for en morsom og lærerik uke for deltagerne på Superski sommerskiskole.
Les mer om programmet på sommerskiskolen HER

 

Trenere:
Marit Bjørgen eller Therese Johaug stiller som trener på Superskis skiskoler. Alle øvrige Superski-trenerne er aktive eller har vært aktive skiløpere. I tillegg har alle trenere god erfaring som trenere. Vi kan derfor garantere kompetente og dyktige trenere, og at deltagerne vil få god oppfølging og utbytte av å være med på Superski sommerskiskole. Se mer om trenerne under trenerfanen eller trykk HER

Utsyr: Det blir mye fokus på rulleski, i tillegg til allsidige økter med joggesko på beina. Sikkerhet er viktig så alle må ha hjelm når vi har rulleskiøkter. De som ikke har rulleski får låne det, meld gjerne i fra i forkant dersom du trenger å låne. Se fullstendig utstyrsliste for sommerskiskolen HER

Samarbeidspartner:
Dæhlie og IDT sports er med som hovedsamarbeidspartner på sommerskiskolen. IDT Sports sørger for at alle som ikke har rulleski kan få låne det, både klassisk og skøyting. Dæhlie stiller med flott deltagerartikkel og masse rå premier.

Avbestilling: Ved avmelding før 1. juni refunderes halvparten av den totale kursavgiften som er innbetalt. Etter 1.juni gis det ingen refusjon, men plassen kan overdras til andre om ønskelig eller til senere skiskole innen ineværende år.

Comments are closed.