Trenere

Oversikt over trenere august 2021:

Therese Johaug
Therese har 14 VM-gull og 1 OL-gull i langrenn, samt 77 seire i verdenscupen. Hun har vunnet verdenscupen sammenlagt 3 ganger og har 3 Tour de Ski seiere. Therese vil bidra på begge Superski sommerskiskoler i 2021.

 

Eirik Myhr Nossum
Eirik er hovedtrener for Menn Allround Elite i Skiforbundet.  Han har Master i Idrettsfysiologi fra Norges Idrettshøgskole og har tidligere jobbet i syv år som trener for Petter Northug. I tillegg har han i ni år vært trener for Lyn Ski.

Sandra Sirevåg
Sandra er tidligere aktiv langrennsløper for Sandnes IL og gått på Hovden Skigymnas. Hun flyttet til Oslo høsten 2020 for å starte på tannlegestudiet. Hun har tidligere vært skiinstruktør for barn og unge i kretsen ved Skiopplevelser, og trener for ungdom i Sandnes IL.

Erik Lippestad
Erik er en merittert skiløper med topplasseringer i Skandinavisk Cup og gull i jr.NM. Han har allerede rukket å samle mange års trenererfaring. Erik er også kjent som en av Norges absolutt raskeste skiløpere, noe som vitner om spisskompetanse i teknikk og styrke.

Lea Wenaas
Lea har vært aktiv skiløper for Røa IL frem til hun flyttet til USA for å studere høsten 2020. Hun er fortsatt aktiv langrennsløper for skiteamet til University of New Hampshire. Lea har 3 års erfaring fra Røa Sommerskiskole og har flere gode resultater fra NC junior.

 

Matz Jenssen
Matz er juniorløper i langrenn for Njård IL. Han har en rekke toppplasseringer i sin aldersklasse, blant annet seier i Hovedlansrennet.

Marte Emilsen
Marte har studert idrett og bor på Lillehammer. Hun har tidligere vært aktiv skiløper, og er nå langrennstrener for kvinner på elitelaget i kombinert.

 

Fredrik Nilsen
Fredrik er en hardtsatsende skiløper for Heming. Han har pallplasser i Norges Cup og har representert Norge i Nordisk Juniorlandskamp. Fredrik har vært med på en rekke Superski skiskoler de siste årene.

 

 

Kristin Maltun Helland
Kristin er aktiv skiløper for Kjelsås, og har vunnet både Hovedlandsrennet og junior-NM i sprint. Hun har trenererfaring både fra friidrett og langrenn.

 

Ragnar Bragvin Andresen
Ragnar er verdensmester på rulleski og har en rekke medaljer fra internasjonale mesterskap. Han har tidligere jobbet med å bygge opp langrennssporten i Kina. I dag er han daglig leder i Holmenkollen Treningslab med spisskompetanse på teknikk og hurtighet.

 

Sondre Sundby
Sondre har vært fysisk trener for Martin Johnsrud Sundby siden 2012, med hovedansvar for styrketrening, hurtighetstrening, teknikk og økter på rulleskimølle. Sondre har mangeårig erfaring som trener i langrenn og som personlig trener, og har jobbet med utøvere innen en rekke forskjellige idretter.

 

Sondre Bollum
Sportslig leder og hovedtrener junior i Njård. Tidligere aktiv med individuelle NM-medaljer i både langrenn og skiskyting.

 

Joakim Levorsen
Joakim jobber til daglig i Superski, og har vært med helt fra oppstart av både Superski, Bull Aktiv, Holmenkollen Treningslab og SkiX. Joakim har tidligere gått aktivt langrenn og vært hovedtrener i Heming langrenn.

 

Peder Stadaas
Peder jobber i Superski. Han har gått aktivt på ski, og har gode resultater som junior og senior.

PS. Justering på trenere kan forekomme.

 

Comments are closed.