Trenere

Oversikt over trenere:

Therese Johaug
Therese har 10 VM-gull og 1 OL-gull i langrenn, samt 73 seire i verdenscupen. Hun har vunnet Verdenscupen sammenlagt 3 ganger, og har 3 seire i Tour de Ski sammenlagt. Therese vil bidra på begge Superski sommerskiskoler i 2020.

 

 

Kasper Stadaas
Kasper er aktiv skiløper for Heming. Han har en rekke gode plasseringer de siste sesongen med blant annet 2.plass på sprinten på Beistølen og flere topp 10 plasseringer i verdenscupen. Han er en kjapp herremann, og har per nå prestert bedre i sprint. Han har et meget godt trenings og teknikkhode, og vil kunne ha mange gode tips til deltagerne.

 

Martine Engebretsen
Martine er en aktiv skiløper fra Heming som inntil i år gikk på juniorlandslaget. Hun har en rekke topplasseringer i Norges cup og NM, og har også representert Norge i ungdoms-OL hvor hun fikk med seg en sølv- og bronsemedalje.

Martine 1x1

 

Harald Arnesen
Harald er aktiv skiløper som går for Heming og Team Veidekke Oslofjord. Han har en rekke gode plasseringer i sprint, og leverte jevnt gode resultater i Norges Cup og Skandinavisk Cup.

Herman Martens Meyer
Herman er aktiv skiløper fra Frogner i Sørum og Åsen IL, og har tidligere vunnet gull i junior-NM, og medalje i junior-VM.

Herman

 

Joakim Levorsen
Joakim jobber til daglig i Superski, og er med som trener på Superski sommerskiskole. Joakim har tidligere gått aktivt langrenn, både som junior og senior. Han har tidligere vært hovedtrener i Heming langrenn.

joakim2

 

 

Oscar Bretteville
Oscar har gått aktivt for Fossum, men har nå gått over i trenerrollen. Han er trener for 04-07 i ØHIL og ivrig gruppa i ØHIL.  Som aktiv var han best i klassisk og har en rekke gode plasseringer i Norges Cupen.

 

Peder Stadaas
Peder jobber i Superski. Han har gått aktivt på ski, og har gode resultater som junior og senior. For 5 år siden la Peder skiene på hyllen.

peder1x1

 

Karstein Johaug
Karstein er aktiv seniorløper for Røa. Han har en rekke top 10 plasseringer i Norges Cupen for senior. Han prestere jevnt på sprint og distanse. Han er i tillegg engasjert som trener for HL gruppa i Røa.

 

Kristin Austgulen Fosnæs
Satsende juniorløper fra Fossum, som er tatt ut på juniorlandslaget for 18/19 sesongen.  Hun har hatt gode sesonger som junior med flere pallplasser i ulike renn som jr. NM og Nordisk juniorlandskamp, samt seier i norges cup finalen 2018. Kristin er en jente med mye engasjement og villighet til å hjelpe de yngre inspirerte utøverne på skiskolene våre.

Kristin Fosnæs

 

Fredrik Nilsen
Fredrik er en hardtsatsende juniorløper i langrenn for Heming. I 2018 sesongen så kom han på 2.plass i norges cupen på Beitostølen og representerte Norge i nordisk juniorlandskamp. Fredrik har vært med på en rekke Superski skiskoler de siste årene.

 

Ingrid Hermine Fürst
Ingrid er juniorløper i langrenn for Heming IL. Hun har 2 andreplasser i Hovedlandsrennet, i tillegg til flere topplasseringer i flere nasjonale skirenn. Ingrid har vært utøver på Superski sin sommerskiskole tidligere, og gleder seg til å være trener der.

 

PS. Justering på trenere kan forekomme.

 

Comments are closed.