Trenere

Oversikt over trenere 2020. Oppdatert oversikt av trenere for 2021 kommer veldig snart!

Therese Johaug
Therese har 10 VM-gull og 1 OL-gull i langrenn, samt 73 seire i verdenscupen. Hun har vunnet Verdenscupen sammenlagt 3 ganger, og har 3 seire i Tour de Ski sammenlagt. Therese vil bidra på begge Superski sommerskiskoler i 2020.

 

Eirik Myhr Nossum
Eirik er hovedtrener for Menn Allround Elite i Skiforbundet.  Han har Master i Idrettsfysiologi fra Norges Idrettshøgskole og har tidligere jobbet i syv år som trener for Petter Northug. I tillegg har han i ni år vært trener for Lyn Ski.

 

Ellen Søhol Lie
Ellen er en skiløper som har staket ut en unik vei mot OL i 2022. Hun har mål om å kvalifisere seg til OL og representere Australia. Hun gikk aktivt i Fossum til hun var 16 år, før hun la skiene på hylla, og studerte. Da hun var 23 år bestemte hun seg for å satse og har nå gått for Heming i to år. Til høsten skal hun studere idrettsvitenskap med fordypning i helse og idrettsfysiologi.

 

Fredrik Nilsen
Fredrik er en hardtsatsende juniorløper i langrenn for Heming. I 2018 sesongen så kom han på 2.plass i norges cupen på Beitostølen og representerte Norge i nordisk juniorlandskamp. Fredrik har vært med på en rekke Superski skiskoler de siste årene.

 

 

Ragnar Bragvin Andresen
Ragnar er verdensmester på rulleski og har en rekke medaljer fra internasjonale mesterskap. De siste årene har han jobbet med å bygge opp langrennssporten i Kina.

 

Vilde Golberg
Vilde er en aktiv satsende juniorløper for Njård langrenn. Hun har topp 15 plasseringer i Norgescup, og går inn i siste juniorsesong med mål om flere bestenoteringer. Hun gleder seg til å være trener på Superski sine sommerskiskoler og bli kjent med alle utøverne.

 

Matz Jenssen
Matz er juniorløper i langrenn for Njård IL. Han har en rekke toppplasseringer i sin aldersklasse, blant annet seier i Hovedlansrennet.

 

Tuva Anine Brusveen-Jensen
Tuva er en aktiv junior løper fra Lyn. Hun er en av de beste i sitt årskull, og har allerede hevdet seg bra i juniorklassene. Fra tidligere har hun deltat i Nordisk juniorlandskamp (1.plass og 6.plass), samt vunnet Hovedlandsrennet distanse to år på rad. Hun er en utadvent og glad person, og gleder seg til å jobbe med deltagerne på sommerskiskolen.

 

 

Sondre Sundby
Sondre har vært fysisk trener for Martin Johnsrud Sundby siden 2012, med hovedansvar for styrketrening, hurtighetstrening, teknikk og økter på rulleskimølle. Sondre har mangeårig erfaring som trener i langrenn og som personlig trener, og har jobbet med utøvere innen en rekke forskjellige idretter.

Martine Engebretsen
Martine er en aktiv skiløper fra Heming, og går i år for Team Oslofjord. Hun har en rekke topplasseringer i norges cup og NM, og har tidligere også representert Norge i ungdoms-OL hvor hun fikk med seg en sølv- og bronsemedalje.

Martine 1x1

Corsin Hösli
Corsin er tidligere sveitsisk landslagsløper, og har utmerket seg spesielt i sprint. De siste årene av langrennsatsningen var han bosatt i Norge. Han har nå lagt skiene på hylla, og har begynt på studier ved siden av en aktiv hverdag.

 

Vegard Ek Hagen
Vegard er aktiv skiløper som holder til på Lillehammer og studerer fulltid ved siden av.  Han har gjennom årene som skiløper også tatt små oppdrag for både skiklubber og skigymnas der han har hatt ansvar for ambisiøse unge skiløpere.

 

 

Erik Lippestad
Med topplasseringer i Skandinavisk Cup og Jr. NM-gull er Erik en merittert skiløper, som allerede har rukket å samle mange års trenererfaring. Hans status som en av Norges absolutt raskeste klassiske skiløpere på supersprint vitner om hans spisskompetanse i teknikk og styrke. Erik har bachelor i idrett og pedagogikk fra Meråker og Lillehammer.

 

Joakim Levorsen
Joakim jobber til daglig i Superski, og er med som trener på Superski sommerskiskole. Joakim har tidligere gått aktivt langrenn, både som junior og senior. Han har tidligere vært hovedtrener i Heming langrenn.

joakim2

 

 

Peder Stadaas
Peder jobber i Superski. Han har gått aktivt på ski, og har gode resultater som junior og senior.

peder1x1

PS. Justering på trenere kan forekomme.

 

Comments are closed.