Trenere

Oversikt over trenere:

Therese Johaug
Therese har 7 VM-gull og 1 OL-gull i langrenn, samt 42 seire i verdenscupen. Hun har vunnet Verdenscupen sammenlagt 2 ganger, og har to seire i Tour de Ski sammenlagt. Therese vil bidra på begge Superski sommerskiskoler og Superski høstskiskole.

 

Kasper Stadaas
Kasper er aktiv skiløper for Heming. Han har en rekke gode plasseringer de siste sesongen med blant annet 2.plass på sprinten på Beistølen og flere topp 10 plasseringer i verdenscupen. Han er en kjapp herremann, og har per nå prestert bedre i sprint. Han har et meget godt trenings og teknikkhode, og vil kunne ha mange gode tips til deltagerne.

 

Martine Engebretsen
Martine er en aktiv skiløper fra Heming som inntil i år gikk på juniorlandslaget. Hun har en rekke topplasseringer i Norges cup og NM, og har også representert Norge i ungdoms-OL hvor hun fikk med seg en sølv- og bronsemedalje.

Martine 1x1

 

Harald Arnesen
Harald er aktiv skiløper som går for Heming og Team Veidekke Oslofjord. Han har en rekke gode plasseringer i sprint, og leverte jevnt gode resultater i Norges Cup og Skandinavisk Cup.

 

Joakim Levorsen
Joakim jobber til daglig i Superski, og er med som trener på Superski sommerskiskole. Joakim har tidligere gått aktivt langrenn, både som junior og senior. Han har tidligere vært hovedtrener i Heming langrenn.

joakim2

 

Margrethe Miøen
Margrethe er en satsende juniorløper med gode prestasjoner tidligere sesonger. Hun slet dessverre en del med sykdom forrige sesong og fikk ikke deltatt i så mange konkurranser, men har derfor mer motivasjon enn noen gang til å komme tilbake!

 

Peder Stadaas
Peder jobber i Superski. Han har gått aktivt på ski, og har gode resultater som junior og senior. For 5 år siden la Peder skiene på hyllen.

peder1x1

 

Kristin Austgulen Fosnæs
Satsende juniorløper fra Fossum, som er tatt ut på juniorlandslaget for 18/19 sesongen.  Hun har hatt gode sesonger som junior med flere pallplasser i ulike renn som jr. NM og Nordisk juniorlandskamp, samt seier i norges cup finalen 2018. Kristin er en jente med mye engasjement og villighet til å hjelpe de yngre inspirerte utøverne på skiskolene våre.

Kristin Fosnæs

 

Marius Vegheim
Marius er tidligere aktiv langrennsløper med resultater i norgestoppen som junior, med flere seiere i Norgescup og medaljer i NM og Nordisk Juniorlandskamp.  Han har mye erfaring som skiinstruktør og som trener på Superski skiskoler. Våren 2018 fullførte Marius trenerløypa til Norges Skiforbund med godkjent trener III-kurs.

Marius Vegheim Superski

 

Fredrik Nilsen
Fredrik er en hardtsatsende juniorløper i langrenn for Heming. I 2018 sesongen så kom han på 2.plass i norges cupen på Beitostølen og representerte Norge i nordisk juniorlandskamp. Fredrik har vært med på en rekke Superski skiskoler de siste årene.

Fredrik Nilsen

 

Oscar Moe
Tidligere aktiv løper med gode resultater på junior nivå, og markerte seg spesielt i sprint. Som yngre vant han blant ungdommens holmenkollrenn.

 

Ingrid Hermine Fürst
Ingrid er juniorløper i langrenn for Heming IL. Hun har 2 andreplasser i Hovedlandsrennet, i tillegg til flere topplasseringer i flere nasjonale skirenn. Ingrid har vært utøver på Superski sin sommerskiskole tidligere, og gleder seg til å være trener der.

ingrid

 

PS. Justering på trenere kan forekomme.

 

Comments are closed.