Trenere

Oversikt over trenere:

Therese Johaug
Therese har 10 VM-gull og 1 OL-gull i langrenn, samt 73 seire i verdenscupen. Hun har vunnet Verdenscupen sammenlagt 3 ganger, og har 3 seire i Tour de Ski sammenlagt. Therese vil bidra på begge Superski sommerskiskoler i 2020.

 

 

Karstein Johaug
Karstein er aktiv seniorløper for Røa. Han har en rekke top 10 plasseringer i Norges Cupen for senior. Han prestere jevnt på sprint og distanse. Han er i tillegg engasjert som trener for HL gruppa i Røa.

 

Kristin Austgulen Fosnæs
Satsende juniorløper fra Fossum, som er tatt ut på juniorlandslaget for 18/19 sesongen.  Hun har hatt gode sesonger som junior med flere pallplasser i ulike renn som jr. NM og Nordisk juniorlandskamp, samt seier i norges cup finalen 2018. Kristin er en jente med mye engasjement og villighet til å hjelpe de yngre inspirerte utøverne på skiskolene våre.

Kristin Fosnæs

 

Fredrik Nilsen
Fredrik er en hardtsatsende juniorløper i langrenn for Heming. I 2018 sesongen så kom han på 2.plass i norges cupen på Beitostølen og representerte Norge i nordisk juniorlandskamp. Fredrik har vært med på en rekke Superski skiskoler de siste årene.

 

Ingrid Hermine Fürst
Ingrid er juniorløper i langrenn for Heming IL. Hun har 2 andreplasser i Hovedlandsrennet, i tillegg til flere topplasseringer i flere nasjonale skirenn. Ingrid har vært utøver på Superski sin sommerskiskole tidligere, og gleder seg til å være trener der.

 

Vilde Golberg
Vilde er en aktiv satsende juniorløper for Njård langrenn. Hun har topp 15 plasseringer i Norgescup, og går inn i siste juniorsesong med mål om flere bestenoteringer. Hun gleder seg til å være trener på Superski sine sommerskiskoler og bli kjent med alle utøverne.

 

Corsin Hösli
Corsin er tidligere sveitsisk landslagsløper, og har utmerket seg spesielt i sprint. De siste årene av langrennsatsningen var han bosatt i Norge. Han har nå lagt skiene på hylla, og har begynt på studier ved siden av en aktiv hverdag.

 

 

Joakim Levorsen
Joakim jobber til daglig i Superski, og er med som trener på Superski sommerskiskole. Joakim har tidligere gått aktivt langrenn, både som junior og senior. Han har tidligere vært hovedtrener i Heming langrenn.

joakim2

 

Peder Stadaas
Peder jobber i Superski. Han har gått aktivt på ski, og har gode resultater som junior og senior.

peder1x1

PS. Justering på trenere kan forekomme.

 

Comments are closed.