Trenere

Oversikt over trenere:

Marit Bjørgen
Marit er tidenes mestvinnende vinterolympier med med åtte gull-, fire sølv- og tre bronsemedaljer er tidenes mestvinnende vinterolympier. Hun er mestvinnende VM-medaljør i langrenn med 26 medaljer, hvorav 18 gullmedaljer 

Kasper Stadaas
Kasper er aktiv skiløper for Heming. Han har en rekke gode plasseringer de siste sesongen med blant annet 2.plass på sprinten på Beistølen og flere topp 10 plasseringer i verdenscupen. Han er en kjapp herremann, og har per nå prestert bedre i sprint. Han har et meget godt trenings og teknikkhode, og vil kunne ha mange gode tips til deltagerne.

 

Martine Engebretsen
Martine er en aktiv skiløper fra Heming som inntil i år gikk på juniorlandslaget. Hun har en rekke topplasseringer i Norges cup og NM, og har også representert Norge i ungdoms-OL hvor hun fikk med seg en sølv- og bronsemedalje.

Martine 1x1

 

Harald Arnesen
Harald er aktiv skiløper som går for Heming og Team Veidekke Oslofjord. Han har en rekke gode plasseringer i sprint, og leverte jevnt gode resultater i Norges Cup og Skandinavisk Cup.

Herman Martens Meyer
Herman er aktiv skiløper fra Frogner i Sørum og Åsen IL, og har tidligere vunnet gull i junior-NM, og medalje i junior-VM.

Herman

 

Joakim Levorsen
Joakim jobber til daglig i Superski, og er med som trener på Superski sommerskiskole. Joakim har tidligere gått aktivt langrenn, både som junior og senior. Han har tidligere vært hovedtrener i Heming langrenn.

joakim2

 

Line Maltun

Line går aktivt for Kjelsås og Team Kollen, som eldste junior. Hevder seg per nå best i sprint. Har fra tidligere HL gull i sprint, og 5 medaljer totalt fra HL. Hun var i Norges Cup finalen for junior i fjor. Ved siden av skisatsning driver hun også med friidrett på høyt nasjonalt nivå. Har trenererfaring i Kjelsås langrenn og friidrett i Koll.

 

Oscar Bretteville
Oscar har gått aktivt for Fossum, men har nå gått over i trenerrollen. Han er trener for 04-07 i ØHIL og ivrig gruppa i ØHIL.  Som aktiv var han best i klassisk og har en rekke gode plasseringer i Norges Cupen.

 

Peder Stadaas
Peder jobber i Superski. Han har gått aktivt på ski, og har gode resultater som junior og senior. For 5 år siden la Peder skiene på hyllen.

peder1x1

 

Karstein Johaug
Karstein er aktiv seniorløper for Røa. Han har en rekke top 10 plasseringer i Norges Cupen for senior. Han prestere jevnt på sprint og distanse. Han er i tillegg engasjert som trener for HL gruppa i Røa.

 

Kristin Austgulen Fosnæs
Satsende juniorløper fra Fossum, som er tatt ut på juniorlandslaget for 18/19 sesongen.  Hun har hatt gode sesonger som junior med flere pallplasser i ulike renn som jr. NM og Nordisk juniorlandskamp, samt seier i norges cup finalen 2018. Kristin er en jente med mye engasjement og villighet til å hjelpe de yngre inspirerte utøverne på skiskolene våre.

Kristin Fosnæs

 

Fredrik Nilsen
Fredrik er en hardtsatsende juniorløper i langrenn for Heming. I 2018 sesongen så kom han på 2.plass i norges cupen på Beitostølen og representerte Norge i nordisk juniorlandskamp. Fredrik har vært med på en rekke Superski skiskoler de siste årene.

 

Ingrid Hermine Fürst
Ingrid er juniorløper i langrenn for Heming IL. Hun har 2 andreplasser i Hovedlandsrennet, i tillegg til flere topplasseringer i flere nasjonale skirenn. Ingrid har vært utøver på Superski sin sommerskiskole tidligere, og gleder seg til å være trener der.

ingrid

 

PS. Justering på trenere kan forekomme.

 

Comments are closed.