Trenere

Oversikt over trenere 2019 kommer snart. Dette var våre trenere i fjor:

Therese Johaug
Therese har 7 VM-gull og 1 OL-gull i langrenn, samt 42 seire i verdenscupen. Hun har vunnet Verdenscupen sammenlagt 2 ganger, og har to seire i Tour de Ski sammenlagt. Therese vil bidra på begge Superski sommerskiskoler og Superski høstskiskole.

Therese

Kasper Stadaas
Kasper er aktiv skiløper for Team Veidekke Oslofjord. Han har en rekke gode plasseringer i 2017/2018 sesongen med blant annet 2.plass på sprinten på Beistølen og flere topp 10 plasseringer i verdenscupen. Han er en kjapp herremann, og har per nå prestert bedre i sprint. Han har et meget godt trenings og teknikkhode, og vil kunne ha mange gode tips til deltagerne.

Skjermbilde 2018-02-01 13.12.58

Martine Engebretsen
Martine er en aktiv skiløper fra Heming som inntil i år gikk på juniorlandslaget. Hun har en rekke topplasseringer i Norges cup og NM, og har også representert Norge i ungdoms-OL hvor hun fikk med seg en sølv- og bronsemedalje.

Martine 1x1

Harald Arnesen
Harald er aktiv skiløper som går for Heming. Han har en rekke gode plasseringer i sprint, og leverte jevnt gode resultater i Norges Cup og Skandinavisk Cup gjennom vinteren 2018.

Harald Arnesen

Joakim Levorsen
Joakim jobber til daglig i Superski, og er med som trener på Superski sommerskiskole. Joakim har tidligere gått aktivt langrenn, både som junior og senior. Han har tidligere vært hovedtrener i Heming langrenn.

joakim2

Karstein Johaug
Karstein er aktiv skiløper på Team Telemark. Han har flere top 10 plasseringer i Norges Cupen for senior, og presterer godt i både sprint og distanse. Han har mye trenererfaring og vil kunne ha mange gode innspill til deltagerne på både teknikk og trening.

Karstein Johaug Superski

Margrethe Miøen
Margrethe er en satsende juniorløper med gode prestasjoner tidligere sesonger. Hun slet dessverre en del med sykdom forrige sesong og fikk ikke deltatt i så mange konkurranser, men har derfor mer motivasjon enn noen gang til å komme tilbake!

Margrethe

Peder Stadaas
Peder jobber i Superski. Han har gått aktivt på ski, og har gode resultater som junior og senior. For 5 år siden la Peder skiene på hyllen.

peder1x1

Kristin Austgulen Fosnæs
Satsende juniorløper fra Fossum, som er tatt ut på juniorlandslaget for 18/19 sesongen.  Hun har hatt gode sesonger som junior med flere pallplasser i ulike renn som jr. NM og Nordisk juniorlandskamp, samt seier i norges cup finalen 2018. Kristin er en jente med mye engasjement og villighet til å hjelpe de yngre inspirerte utøverne på skiskolene våre.

Kristin Fosnæs

Guro Ørbech
Guro er tidligere aktiv langrennsløper for Gjerdrum IL. Som junior gikk hun ved Hovden Skigymnas og hadde gode resultater, spesielt innenfor
sprint. Guro har helsefaglig bakgrunn, og er som trener opptatt av å utvikle helhetlige utøvere gjennom allsidig trening.

Guro Ørbeck

Marius Vegheim
Marius er tidligere aktiv langrennsløper med resultater i norgestoppen som junior, med flere seiere i Norgescup og medaljer i NM og Nordisk Juniorlandskamp.  Han har mye erfaring som skiinstruktør og som trener på Superski skiskoler. Våren 2018 fullførte Marius trenerløypa til Norges Skiforbund med godkjent trener III-kurs.

Marius Vegheim Superski

Fredrik Nilsen
Fredrik er en hardtsatsende juniorløper i langrenn for Heming. I 2018 sesongen så kom han på 2.plass i norges cupen på Beitostølen og representerte Norge i nordisk juniorlandskamp. Fredrik har vært med på en rekke Superski skiskoler de siste årene.

Fredrik Nilsen

Oscar Moe
Aktiv siste års juniorløper med en rekke gode plasseringer i norgestoppen. Har hatt litt motgang med sykdom de siste årene, men jobber seg tålmodig tilbake. Har markert seg mest i sprint de siste årene.

Skjermbilde 2018-02-01 14.18.50

PS. Justering på trenere kan forekomme.

 

Comments are closed.