Trenere

Oversikt over trenere august 2021:

Therese Johaug
Therese har 14 VM-gull og 1 OL-gull i langrenn, samt 77 seire i verdenscupen. Hun har vunnet verdenscupen sammenlagt 3 ganger og har 3 Tour de Ski seiere. Therese vil bidra på begge Superski sommerskiskoler i 2021.

 

Eirik Myhr Nossum
Eirik er hovedtrener for Menn Allround Elite i Skiforbundet.  Han har Master i Idrettsfysiologi fra Norges Idrettshøgskole og har tidligere jobbet i syv år som trener for Petter Northug. I tillegg har han i ni år vært trener for Lyn Ski.

 

Tuva Anine Brusveen-Jensen
Tuva er en aktiv junior løper fra Lyn. Hun er en av de beste i sitt årskull, og har allerede hevdet seg bra i juniorklassene. Fra tidligere har hun deltat i Nordisk juniorlandskamp (1.plass og 6.plass), samt vunnet Hovedlandsrennet distanse to år på rad.

 

Erik Lippestad
Erik er en merittert skiløper med topplasseringer i Skandinavisk Cup og gull i jr.NM. Han har allerede rukket å samle mange års trenererfaring. Erik er også kjent som en av Norges absolutt raskeste skiløpere, noe som vitner om spisskompetanse i teknikk og styrke.

 

Martine Engebretsen
Martine er en aktiv skiløper fra Heming, og går i år for Team Oslofjord. Hun har en rekke topplasseringer i norges cup og NM, og har tidligere også representert Norge i ungdoms-OL hvor hun fikk med seg en sølv- og bronsemedalje.

Martine 1x1

 

Matz Jenssen
Matz er juniorløper i langrenn for Njård IL. Han har en rekke toppplasseringer i sin aldersklasse, blant annet seier i Hovedlansrennet.

 

Ragnar Bragvin Andresen
Ragnar er verdensmester på rulleski og har en rekke medaljer fra internasjonale mesterskap. Han har tidligere jobbet med å bygge opp langrennssporten i Kina. I dag er han daglig leder i Holmenkollen Treningslab med spisskompetanse på teknikk og hurtighet.

 

Sandra Sirevåg
Sandra er tidligere aktiv langrennsløper for Sandnes IL og gått på Hovden Skigymnas. Hun flyttet til Oslo høsten 2020 for å starte på tannlegestudiet. Hun har tidligere vært skiinstruktør for barn og unge i kretsen ved Skiopplevelser, og trener for ungdom i Sandnes IL.

 

Matz Jenssen
Matz er juniorløper i langrenn for Njård IL. Han har en rekke toppplasseringer i sin aldersklasse, blant annet seier i Hovedlansrennet.

 

Sondre Sundby
Sondre har vært fysisk trener for Martin Johnsrud Sundby siden 2012, med hovedansvar for styrketrening, hurtighetstrening, teknikk og økter på rulleskimølle. Sondre har mangeårig erfaring som trener i langrenn og som personlig trener, og har jobbet med utøvere innen en rekke forskjellige idretter.

 

Sondre Bollum
Sportslig leder og hovedtrener junior i Njård. Tidligere aktiv med individuelle NM-medaljer i både langrenn og skiskyting.

 

Andreas Aas-Jakobsen
Andreas er satsene langrennsløper for Heming. Han fullførte videregående på NTG Geilo.

 

Joakim Levorsen
Joakim jobber til daglig i Superski, og er med som trener på Superski sommerskiskole. Joakim har tidligere gått aktivt langrenn, både som junior og senior. Han har tidligere vært hovedtrener i Heming langrenn.

joakim2

 

Peder Stadaas
Peder jobber i Superski. Han har gått aktivt på ski, og har gode resultater som junior og senior.

peder1x1

PS. Justering på trenere kan forekomme.

 

Comments are closed.