Trenere

Oversikt over trenere:

Therese Johaug
Therese har 10 VM-gull og 1 OL-gull i langrenn, samt 73 seire i verdenscupen. Hun har vunnet Verdenscupen sammenlagt 3 ganger, og har 3 seire i Tour de Ski sammenlagt. Therese vil bidra på begge Superski sommerskiskoler i 2020.

 

Martine Engebretsen
Martine er en aktiv skiløper fra Heming som inntil i år gikk på juniorlandslaget. Hun har en rekke topplasseringer i norges cup og NM, og har også representert Norge i ungdoms-OL hvor hun fikk med seg en sølv- og bronsemedalje.

Martine 1x1

 

Herman Martens Meyer
Herman er aktiv skiløper på Team Veidekke Oslofjord. Han er fra Frogner i Sørum og Åsen IL, og har tidligere vunnet gull i junior-NM, og medalje i junior-VM.

Herman

 

 

Joakim Levorsen
Joakim jobber til daglig i Superski, og er med som trener på Superski sommerskiskole. Joakim har tidligere gått aktivt langrenn, både som junior og senior. Han har tidligere vært hovedtrener i Heming langrenn.

joakim2

 

Margrethe Miøen
Margrethe er en satsende juniorløper med gode prestasjoner tidligere sesonger. Hun slet dessverre en del med sykdom forrige sesong og fikk ikke deltatt i så mange konkurranser, men har derfor mer motivasjon enn noen gang til å komme tilbake!

 

Peder Stadaas
Peder jobber i Superski. Han har gått aktivt på ski, og har gode resultater som junior og senior. For 5 år siden la Peder skiene på hyllen.

peder1x1

 

Fredrik Nilsen
Fredrik er en hardtsatsende juniorløper i langrenn for Heming. I 2018 sesongen så kom han på 2.plass i norges cupen på Beitostølen og representerte Norge i nordisk juniorlandskamp. Fredrik har vært med på en rekke Superski skiskoler de siste årene.

 

Carl Theodor Gustavsson
Carl Theodor er tidligere skiløper fra Heming. Han har gode resultater som junior på ski. Da han var ferdig som junior la han skiene på hylla og ga full gass i forsvaret. I dag er han student og skitrener i Oslo.

 

Karstein Johaug
Karstein er aktiv seniorløper for Røa. Han har en rekke top 10 plasseringer i Norges Cupen for senior. Han prestere jevnt på sprint og distanse. Han er i tillegg engasjert som trener for HL gruppa i Røa.

 

Ingrid Hermine Fürst
Ingrid er juniorløper i langrenn for Heming IL. Hun har 2 andreplasser i Hovedlandsrennet, i tillegg til flere topplasseringer i flere nasjonale skirenn. Ingrid har vært utøver på Superski sin sommerskiskole tidligere, og gleder seg til å være trener der.

 

Vegard Vinje
Vegard har nettopp levert doktorgradsavhandling i anvendt matematikk ved Simula/UiO. Ved siden av dette er en del av Lyn sin langløpsatsning i Ski classics. Her kan han skilte med mange spurtpriser og gode sluttresultater. De siste to årene har det blant annet blitt en  3.plass i Nordeskioldloppet, 13.plass i Vasaloppet, 21.plass i Marcialonga, samt to top 30.plasseringer i NM-Sprint. Vegard har vært med på mange av Superski sine skiskoler og har også lang erfaring som skiinstruktør.

 

PS. Justering på trenere kan forekomme.

 

Comments are closed.