Trenere

Oversikt over trenere:

Therese Johaug
Therese har 7 VM-gull og 1 OL-gull i langrenn, samt 42 seire i verdenscupen. Hun har vunnet Verdenscupen sammenlagt 2 ganger, og har to seire i Tour de Ski sammenlagt. Therese vil bidra på begge Superski sommerskiskoler og Superski høstskiskole.

 

Martine Engebretsen
Martine er en aktiv skiløper fra Heming som inntil i år gikk på juniorlandslaget. Hun har en rekke topplasseringer i norges cup og NM, og har også representert Norge i ungdoms-OL hvor hun fikk med seg en sølv- og bronsemedalje.

Martine 1x1

 

Herman Martens Meyer
Herman er aktiv skiløper på Team Veidekke Oslofjord. Han er fra Frogner i Sørum og Åsen IL, og har tidligere vunnet gull i junior-NM, og medalje i junior-VM.

Herman

 

Joakim Levorsen
Joakim jobber til daglig i Superski, og er med som trener på Superski sommerskiskole. Joakim har tidligere gått aktivt langrenn, både som junior og senior. Han har tidligere vært hovedtrener i Heming langrenn.

joakim2

 

Margrethe Miøen
Margrethe er en satsende juniorløper med gode prestasjoner tidligere sesonger. Hun slet dessverre en del med sykdom forrige sesong og fikk ikke deltatt i så mange konkurranser, men har derfor mer motivasjon enn noen gang til å komme tilbake!

 

Peder Stadaas
Peder jobber i Superski. Han har gått aktivt på ski, og har gode resultater som junior og senior. For 5 år siden la Peder skiene på hyllen.

peder1x1

 

Fredrik Nilsen
Fredrik er en hardtsatsende juniorløper i langrenn for Heming. I 2018 sesongen så kom han på 2.plass i norges cupen på Beitostølen og representerte Norge i nordisk juniorlandskamp. Fredrik har vært med på en rekke Superski skiskoler de siste årene.

Fredrik Nilsen

 

Oscar Moe
Tidligere aktiv løper med gode resultater på junior nivå, og markerte seg spesielt i sprint. Som yngre vant han blant ungdommens holmenkollrenn.

 

Carl Theodor Gustavsson
Carl Theodor er tidligere skiløper fra Heming. Han har gode resultater som junior på ski. Da han var ferdig som junior la han skiene på hylla og ga full gass i forsvaret. I dag er han student og skitrener i Oslo.

 

Marius Vegheim
Marius er tidligere aktiv langrennsløper med resultater i norgestoppen som junior, med flere seiere i Norgescup og medaljer i NM og Nordisk Juniorlandskamp.  Han har mye erfaring som skiinstruktør og som trener på Superski skiskoler. Våren 2018 fullførte Marius trenerløypa til Norges Skiforbund med godkjent trener III-kurs.

Marius Vegheim Superski

 

Ingrid Hermine Fürst
Ingrid er juniorløper i langrenn for Heming IL. Hun har 2 andreplasser i Hovedlandsrennet, i tillegg til flere topplasseringer i flere nasjonale skirenn. Ingrid har vært utøver på Superski sin sommerskiskole tidligere, og gleder seg til å være trener der.

ingrid

 

PS. Justering på trenere kan forekomme.

 

Comments are closed.