Trenere

Oversikt over trenere juni 2021:

Therese Johaug
Therese har 14 VM-gull og 1 OL-gull i langrenn, samt 77 seire i verdenscupen. Hun har vunnet verdenscupen sammenlagt 3 ganger og har 3 Tour de Ski seiere. Therese vil bidra på begge Superski sommerskiskoler i 2021.

Sondre Bollum
Sportslig leder og hovedtrener junior i Njård. Tidligere aktiv med individuelle NM-medaljer i både langrenn og skiskyting.


 

Ingrid Hermine Fürst
Ingrid er tidligere langrennsløper for Heming IL. Hun har to 2.plasser i Hovedlandsrennet. Ingrid har selv vært utøver på Superski Sommerskiskole og har nå flere års erfaring som trener.

 

Sondre Sundby
Sondre har vært fysisk trener for Martin Johnsrud Sundby siden 2012, med hovedansvar for styrketrening, hurtighetstrening, teknikk og økter på rulleskimølle. Sondre har mangeårig erfaring som trener i langrenn og som personlig trener, og har jobbet med utøvere innen en rekke forskjellige idretter.

 

Ingvil Ahlsand
Ingvil Ahlsand har satset langrenn i Kjelsås. Hun er tidligere kretsmester Oslo en rekke ganger, vinner av Oslo og Akershus Cup, samt gode plasseringer i NM. Ingvil har satset orientering på sommerhalvåret.

 

Ragnar Bragvin Andresen
Ragnar er verdensmester på rulleski og har en rekke medaljer fra internasjonale mesterskap. Han har tidligere jobbet med å bygge opp langrennssporten i Kina. I dag er han daglig leder i Holmenkollen Treningslab med spisskompetanse på teknikk og hurtighet.

 

Sandra Sirevåg
Sandra er tidligere aktiv langrennsløper for Sandnes IL og gått på Hovden Skigymnas. Hun flyttet til Oslo høsten 2020 for å starte på tannlegestudiet. Hun har tidligere vært skiinstruktør for barn og unge i kretsen ved Skiopplevelser, og trener for ungdom i Sandnes IL.

 

Fredrik Nilsen
Fredrik er en hardtsatsende skiløper for Heming. Han har pallplasser i Norges Cup og har representert Norge i Nordisk Juniorlandskamp. Fredrik har vært med på en rekke Superski skiskoler de siste årene.

Lea Wenaas
Lea har vært aktiv skiløper for Røa IL frem til hun flyttet til USA for å studere høsten 2020. Hun er fortsatt aktiv langrennsløper for skiteamet til University of New Hampshire. Lea har 3 års erfaring fra Røa Sommerskiskole og har flere gode resultater fra NC junior.

 

Karstein Johaug
Karstein er aktiv langløper for Team Ragde og Røa IL. Han har blant annet vært topp 10 i Vasaloppet. Karstein er sportssjef og trener på Wang Toppidrett Romerike.

 

Kristin Maltun Helland

Kristin går aktivt for kjelsås. Hun har vunnet både Junior-NM og Hovedlandsrennet i sprint. Ved siden av satsningen er hun trener innen friidrett og langrenn.

Matz Jenssen
Matz er aktiv seniorløper i langrenn for Njård IL. Han har en rekke toppplasseringer i sin aldersklasse, blant annet seier i Hovedlansrennet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katrine Magnussøn
Katrine er aktiv skiløper i Heming og satser som siste års juniorløper. Hun har oppnådd gode resultater i både NC og KM Oslo distanse. Langrenn har gitt Katrine mye glede og lærdom som hun vil ha med seg for resten av livet. Hun har gått på Persbråten Toppidrett langrenn og er ferdig her nå. Her har hun lært mye om trening og fått god oppfølgning fra motiverte trenere som har gitt motivasjon til videre satsning.

 

Andreas Aas-Jakobsen
Andreas er satsene langrennsløper for Heming. Han fullførte videregående på NTG Geilo.

Marte Emilsen
Marte har studert idrett og bor på Lillehammer. Hun har tidligere vært aktiv skiløper, og er nå langrennstrener for kvinner på elitelaget i kombinert.

Erik Lippestad
Erik er en merittert skiløper med topplasseringer i Skandinavisk Cup og gull i jr.NM. Han har allerede rukket å samle mange års trenererfaring. Erik er også kjent som en av Norges absolutt raskeste skiløpere, noe som vitner om spisskompetanse i teknikk og styrke.

 

Peter Fraser
Petter er satsende utøver og trener i Heming langrenn. Han har gode resultater i Norges Cup jr og flere års erfaring både som trener og utøver.

 

Vegard Ek Hagen
Vegard er aktiv skiløper som holder til på Lillehammer og studerer fulltid ved siden av.  Han har gjennom årene som skiløper også tatt små oppdrag for både skiklubber og skigymnas der han har hatt ansvar for ambisiøse unge skiløpere.

 

Henrik Evensen

 

Joakim Levorsen
Joakim jobber til daglig i Superski, og har vært med siden oppstart av både Superski, Bull Aktiv, Holmenkollen Treningslab og SkiX. Han har tidligere vært langrennsløper og hovedtrener i Heming Langrenn.

joakim2

 

Peder Stadaas
Peder jobber i Superski. Han har gått aktivt på ski, og har gode resultater som junior og senior.

peder1x1

 

PS. Justering på trenere kan forekomme.

 

Comments are closed.