Trenere

Oversikt over trenere 2020. Oppdatert oversikt av trenere for 2021 kommer veldig snart!

Therese Johaug
Therese har 10 VM-gull og 1 OL-gull i langrenn, samt 73 seire i verdenscupen. Hun har vunnet Verdenscupen sammenlagt 3 ganger, og har 3 seire i Tour de Ski sammenlagt. Therese vil bidra på begge Superski sommerskiskoler i 2020.

 

Martine Ek Hagen

Martine er tidligere aktiv skiløper. Hun har en rekke gode plasseringer fra verdenscupen, blant annet en pallplass i Rybinsk i 2015. Nå jobber hun til daglig i Johaug. Hun holder også mye skikurs gjennom vinteren, og har vært engasjert som trener i Team Vestmarka.

 

Sondre Sundby
Sondre har vært fysisk trener for Martin Johnsrud Sundby siden 2012, med hovedansvar for styrketrening, hurtighetstrening, teknikk og økter på rulleskimølle. Sondre har mangeårig erfaring som trener i langrenn og som personlig trener, og har jobbet med utøvere innen en rekke forskjellige idretter.

 

Martine Engebretsen
Martine er en aktiv skiløper fra Heming. Hun har en rekke topplasseringer i norges cup og NM, og har også representert Norge i ungdoms-OL hvor hun fikk med seg en sølv- og bronsemedalje.

Martine 1x1

 

Ragnar Bragvin Andresen
Ragnar er verdensmester på rulleski og har en rekke medaljer fra internasjonale mesterskap. De siste årene har han jobbet med å bygge opp langrennssporten i Kina.

 

Herman Martens Meyer
Herman er aktiv skiløper på Team AF Håndverk. Han er fra Frogner i Sørum og Åsen IL, og har tidligere vunnet gull i junior-NM, og medalje i junior-VM.

Herman

 

Fredrik Nilsen
Fredrik er en hardtsatsende juniorløper i langrenn for Heming. I 2018 sesongen så kom han på 2.plass i norges cupen på Beitostølen og representerte Norge i nordisk juniorlandskamp. Fredrik har vært med på en rekke Superski skiskoler de siste årene.

 

Karstein Johaug
Karstein er aktiv seniorløper for Røa. Han har en rekke top 10 plasseringer i Norges Cupen for senior. Han prestere jevnt på sprint og distanse. Han er i tillegg engasjert som trener for HL gruppa i Røa.

 

Ingrid Hermine Fürst
Ingrid er juniorløper i langrenn for Heming IL. Hun har 2 andreplasser i Hovedlandsrennet, i tillegg til flere topplasseringer i flere nasjonale skirenn. Ingrid har vært utøver på Superski sin sommerskiskole tidligere, og gleder seg til å være trener der.

Matz Jenssen
Matz er juniorløper i langrenn for Njård IL. Han har en rekke toppplasseringer i sin aldersklasse, blant annet seier i Hovedlansrennet.

 

Vilde Golberg
Vilde er en aktiv satsende juniorløper for Njård langrenn. Hun har topp 15 plasseringer i Norgescup, og går inn i siste juniorsesong med mål om flere bestenoteringer. Hun gleder seg til å være trener på Superski sine sommerskiskoler og bli kjent med alle utøverne.

 

Kristin Austgulen Fosnæs
Satsende juniorløper fra Fossum, som var på juniorlandslaget for 18/19 sesongen.  Hun har hatt gode sesonger som junior med flere pallplasser i ulike renn som jr. NM og Nordisk juniorlandskamp, samt seier i norges cup finalen 2018. Kristin er en jente med mye engasjement og villighet til å hjelpe de yngre inspirerte utøverne på skiskolene våre.

Kristin Fosnæs

 

Andreas Aas-Jakobsen
Andreas er satsene langrennsløper for Heming. Fullførte videregående på NTG Geilo. Flere topp 10 plasseringer i jrNC

 

Joakim Levorsen
Joakim jobber til daglig i Superski, og er med som trener på Superski sommerskiskole. Joakim har tidligere gått aktivt langrenn, både som junior og senior. Han har tidligere vært hovedtrener i Heming langrenn.

joakim2

 

Peder Stadaas
Peder jobber i Superski. Han har gått aktivt på ski, og har gode resultater som junior og senior.

peder1x1

 

PS. Justering på trenere kan forekomme.

 

Comments are closed.