Trenere

Oversikt over trenere 2019 kommer snart. Dette var våre trenere i fjor:

Therese Johaug
Therese har 7 VM-gull og 1 OL-gull i langrenn, samt 42 seire i verdenscupen. Hun har vunnet Verdenscupen sammenlagt 2 ganger, og har to seire i Tour de Ski sammenlagt. Therese vil bidra på begge Superski sommerskiskoler og Superski høstskiskole.

Therese

Martine Engebretsen
Martine er en aktiv skiløper fra Heming som inntil i år gikk på juniorlandslaget. Hun har en rekke topplasseringer i norges cup og NM, og har også representert Norge i ungdoms-OL hvor hun fikk med seg en sølv- og bronsemedalje.

Martine 1x1

Herman Martens Meyer
Herman er aktiv skiløper på Team Veidekke Oslofjord. Han er fra Frogner i Sørum og Åsen IL, og har tidligere vunnet gull i junior-NM, og medalje i junior-VM.

Herman

Joakim Levorsen
Joakim jobber til daglig i Superski, og er med som trener på Superski sommerskiskole. Joakim har tidligere gått aktivt langrenn, både som junior og senior. Han har tidligere vært hovedtrener i Heming langrenn.

joakim2

 

Margrethe Miøen
Margrethe er en satsende juniorløper med gode prestasjoner tidligere sesonger. Hun slet dessverre en del med sykdom forrige sesong og fikk ikke deltatt i så mange konkurranser, men har derfor mer motivasjon enn noen gang til å komme tilbake!

Margrethe

Peder Stadaas
Peder jobber i Superski. Han har gått aktivt på ski, og har gode resultater som junior og senior. For 5 år siden la Peder skiene på hyllen.

peder1x1

Kristin Austgulen Fosnæs
Satsende juniorløper fra Fossum, som er tatt ut på juniorlandslaget for 18/19 sesongen.  Hun har hatt gode sesonger som junior med flere pallplasser i ulike renn som jr. NM og Nordisk juniorlandskamp, samt seier i norges cup finalen 2018. Kristin er en jente med mye engasjement og villighet til å hjelpe de yngre inspirerte utøverne på skiskolene våre.

Kristin Fosnæs

Marius Vegheim
Marius er tidligere aktiv langrennsløper med resultater i norgestoppen som junior, med flere seiere i Norgescup og medaljer i NM og Nordisk Juniorlandskamp.  Han har mye erfaring som skiinstruktør og som trener på Superski skiskoler. Våren 2018 fullførte Marius trenerløypa til Norges Skiforbund med godkjent trener III-kurs.

Marius Vegheim Superski

Fredrik Nilsen
Fredrik er en hardtsatsende juniorløper i langrenn for Heming. I 2018 sesongen så kom han på 2.plass i norges cupen på Beitostølen og representerte Norge i nordisk juniorlandskamp. Fredrik har vært med på en rekke Superski skiskoler de siste årene.

Fredrik Nilsen

Ingrid Hermine Fürst
Ingrid er juniorløper i langrenn for Heming IL. Hun har 2 andreplasser i Hovedlandsrennet, i tillegg til flere topplasseringer i flere nasjonale skirenn. Ingrid har vært utøver på Superski sin sommerskiskole tidligere, og gleder seg til å være trener der.

ingrid

Oscar Moe
Aktiv siste års juniorløper med en rekke gode plasseringer i norgestoppen. Har hatt litt motgang med sykdom de siste årene, men jobber seg tålmodig tilbake. Har markert seg mest i sprint de siste årene.

Skjermbilde 2018-02-01 14.18.50

PS. Justering på trenere kan forekomme.

 

Comments are closed.