Trenere

Foreløpige trenere, komplett oversikt over trenere kommer veldig snart!

Therese Johaug
Therese har 7 VM-gull og 1 OL-gull i langrenn, samt 42 seire i verdenscupen. Hun har vunnet Verdenscupen sammenlagt 2 ganger, og har to seire i Tour de Ski sammenlagt. Therese vil bidra på begge Superski sommerskiskoler og Superski høstskiskole.
Therese Johaug

 

Andreas Sauge
Andreas er tidligere langrennsløper med gode resultater som senior. Han
har en bachelor i idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole, og studerer nå videre ved skolen. Dette kombineres med jobb som hovedtrener for 15-16 gruppa i Kjelsås langrenn.

Sauge

Carl Theodor Gustavsson
Carl Theodor er tidligere skiløper fra Heming. Han har gode resultater som junior på ski. Da han var ferdig som junior la han skiene på hylla og ga full gass i forsvaret. I dag er han student og skitrener i Oslo.
41866262_290449881557400_5499240559174221824_n

Peder Stadaas
Peder jobber i Superski. Han har gått aktivt på ski, og har gode resultater som junior og senior. For 5 år siden la Peder skiene på hyllen.

peder1x1

 

Joakim Levorsen
Joakim jobber til daglig i Superski, og er med som trener på Superski sommerskiskole. Joakim har tidligere gått aktivt langrenn, både som junior og senior. Han har tidligere vært hovedtrener i Heming langrenn.

joakim2

 

Marius Vegheim
Marius er tidligere aktiv langrennsløper med resultater i norgestoppen som junior, med flere seiere i Norgescup og medaljer i NM og Nordisk Juniorlandskamp.  Han har mye erfaring som skiinstruktør og som trener på Superski skiskoler. Våren 2018 fullførte Marius trenerløypa til Norges Skiforbund med godkjent trener III-kurs.

Marius Vegheim Superski

Fredrik Nilsen
Fredrik er en hardtsatsende juniorløper i langrenn for Heming. I 2018 sesongen så kom han på 2.plass i norges cupen på Beitostølen og representerte Norge i nordisk juniorlandskamp. Fredrik har vært med på en rekke Superski skiskoler de siste årene.

Fredrik Nilsen

Harald Arnesen
Harald er aktiv skiløper som går for Heming. Han har en rekke gode plasseringer i sprint, og leverte jevnt gode resultater i Norges Cup og Skandinavisk Cup gjennom vinteren 2018.

Harald Arnesen

 

Med forebehold om endringer.

Comments are closed.