Vinterskiskole Holmenkollen 17.-20.feb 2020

Påmelding                           Program                            Trenere                          Utstyrsliste

Påmelding: For å komme til påmeldingsiden trykk HER eller klikk på skiltet med «påmelding»

Dato: Mandag 17.februar – Torsdag 20.februar

Alder: 2004-2010 årgang

Sted: Holmenkollen i servicebygget. Her har deltagerne også tilgang til dusj og garderober.

Pris: 2799,-
Vi har søskenrabatt, som går ut på at man får 500kr i rabatt på påmeldingene på de neste påmeldingene av søsken. Velg da «påmelding» under klasse/kategori, også ved påmelding av barn nummer to så velger du «påmelding barn to eller flere».
Ekspempel:
1.barn 2799,-
2.barn 2799 + 2299 – 500kr rabatt
3. barn 2799 + 2799 + 2799 – 1000kr rabatt osv.

Hva inneholder vinterskiskolen:
9-12år vil ha mer fokus på lek og moro på ski, kombinert med gode teknikktips og trening. 13-16år vil det bli enda litt mer spesifikk og seriøs trening med masse teknikkfokus og gode treningsøkter. For de eldste blir det også fokus på formfremkallende trening fram mot blant annet Hovedlandsrennet. Det vil igjen innen 9-12år og 13-16år være inndelt i mindre passende årsgrupper.

Vinterskiskolen byr på fire dager fyllt med lærerike og spennende økter. Det blir fokus på terping av teknikk kombinert med morsomme konkurranser og skilek. De yngste vil få en innføring i videoanalyse, mens de eldste vil bli filmet i både klassisk og skøyting og vi vil systematisk gå igjennom dette i pausene. Videoanalyse er et veldig nyttig verktøy for å bedre teknikken, og deltagerne vil få mange gode innspill om de kan jobbe med videre. Det blir også en uhøytidelig 3kombinasjonskonkurranse med disiplinene slalom, hopp og langrenn. Alt ligger til rette for en morsom og lærerik uke i Holmenkollen vinterferien!

Se fullstendig program under programfanen eller HER.

Trenere: Alle trenerne er aktive eller har vært aktive skiløpere. I tillegg har alle trenere god erfaring som trenere. Vi kan derfor garantere kompetente og dyktige trenere, og at deltagerne vil få god oppfølging og utbytte av å være med på Superski Vinterskiskole. Se mer om trenerne under trenerfanen eller HER

Utstyr: Det blir skitrening med både klassisk og skøyting. Se fullstending utstyrsliste HER

Samarbeidspartner:
Dæhlie er med som hovedsamarbeidspartner på vinterskiskolen. De sørger for flotte premier og deltagerartikler.

Se gjeldene betingelser for påmelding og deltagelse på Superski skiskoler HER

Den som ikke ønsker sitt navn eller bilde publisert på Superski sin hjemmeside, Facebook, Instagram eller senere markedsføring for Superski eller samarbeidspartnere, må meddele dette skriftlig til info@superski.no

Følg videre med på www.superski.no for mer evnt mer informasjon. Det sendes ut mail i forkant av skiskolen med siste nødvendig informasjon.

 img_3680

Comments are closed.