Trenere

Her er foreløpig oversikt over trenere på vinterskiskolen. Nye trenere oppdateres fortløpende!

Marit Bjørgen
Marit Bjørgen Superski

Kasper Stadaas
Kasper er aktiv skiløper som går for rekruttlandslaget. Han har en rekke gode plasseringer i 2017/2018 sesongen med blant annet 2.plass på sprinten på Beistølen og flere topp 10 plasseringer i verdenscupen. Han er en kjapp herremann, og har per nå prestert bedre i sprint. Han har et meget godt trenings og teknikkhode, og vil kunne ha mange gode tips til deltagerne.

 

Carl Theodor Gustavsson
Carl Theodor er tidligere skiløper fra Heming. Han har gode resultater som junior på ski. Da han var ferdig som junior la han skiene på hylla og ga full gass i forsvaret. I dag er han student og skitrener i Oslo.

IMG_4075

 

Fredrik Nilsen
Fredrik er en hardtsatsende juniorløper i langrenn for Heming. Han har hatt en god start på 2018 sesongen med en 2.plass i Norgescup, og top 10 plasseringer i Nordisk Juniorlandskamp. Han er en meget allsidig skiløper som presterer like godt i sprint som distanse, eller om det er klassisk eller skøyting.

 

Margrethe Miøen
Margrethe er en satsende juniorløper med gode prestasjoner tidligere sesonger. Hun slet dessverre en del med sykdom forrige sesong og fikk ikke deltatt i så mange konkurranser, men har derfor mer motivasjon enn noen gang til å komme tilbake!

 

Ingrid Hermine Fürst
Ingrid er juniorløper i langrenn for Heming IL. Hun har 2 andreplasser i Hovedlandsrennet, i tillegg til flere topplasseringer i flere nasjonale skirenn. Ingrid har vært trener på Superksi Sommerskiskole og gleder seg til å være trener på vinterskiskolen også!

ingrid

 

Peder Stadaas
Peder jobber i Superski.Han har gått aktivt på ski, og har gode resultater som junior og senior.

peder1x1

 

Joakim Levorsen
Joakim jobber til daglig i Superski, og er med som trener på Superski sommerskiskole. Joakim har tidligere gått aktivt langrenn, både som junior og senior. Han har vært hovedtrener i Heming langrenn.

joakim2

 

 

Comments are closed.