Herre

Vårt utvalg av Hoka løpesko for herre sesongen 2022:

Vi har flere farger innen hver modell. Kontakt oss gjerne for å høre hva vi har inne.

 

 

HOKA M CLIFTON 8

(veil 1799,-)

Clifton er Hoka One One sin klart bestselger de siste 5 årene. Utgave #8 har helt ny mellomsåle og en forbedret overdel. Et lettere EVA-skum som beholder den særegne Hoka One One støtdempingen, samtidig som den tåler mer belastning. Komfort og beskyttelse du ikke finner andre steder! Overdelen er en engineered mesh som kombinerer støtte, fothold og pusteegenskaper på en svært god måte. Hælkappen har en anatomisk akilles konstruksjon som er ekstra skånsom for hælsenen.

Tungen på Hoka One One W Clifton 8 er ekstra polstret og festet i resten av overdelen for et mykt og trygt fothold.

Clifton 8 egner seg, i likhet med sine forgjengere, best på asfalt, grus og tredemølle. Fungerer også godt på tørre, fine stier – men ikke optimalt hvis underlaget er sleipt og vått.

Fantastisk treningssko for alle som ønsker god komfort, være seg om det er lange løpeturer på hardt underlag eller en gåtur i nabolaget! Også ypperlig som en fritidsko eller for harde underlag i hverdagen generelt.

Hælkappen er forsterket fra forrige utgave.

Vekt: 246g (strls 42 2/3)

__________________________________________________

 

HOKA CARBON X2

(veil 2399,-)

Carbon X 2 tar det enda et hakk videre. Med en lettere og mykere mellomsåle vil skoen føles enda mer beskyttende, samtidig som responsen vedvarer. Et-lags engineered mesh i overdelen føles lett og myk, puster godt og holder foten på plass. Ny hælkappe gjør skoen mer stabil og pul-taben lar deg lett ta av og på skoen, samtidig som den er skånsom mot akilles.

Mellom lagene av skum finnes en karbonplate – denne stiver av steget fra landing til fraspark. Noe som gir god respons mot underlaget og fremdriften oppstår. En viktig oppdatering i denne versjonen er plassering av karbonplaten. Den er lagt lenger ned i sålen, som gir skoen økt komfort, og man kamuflerer platen, samtidig som den gjør jobben i frasparket.

Yttersålen består av et gummiert skum som gir god kontakt med underlaget og en effektiv stegavvikling sammen med karbonplaten. Carbon X trives best på fint underlag som asfalt, tredemølle og tartandekke. Grus og spisse steiner vil slite hardt på sålen. Carbon X 2 er en ypperlig sko til lange treningsøkter og løp, på asfalt og annet fint underlag. Den kommer aller mest til sin rett på distanser fra halvmaraton til 100km.

__________________________________________________

HOKA ROCKET X

(veil 2199,-)

Overdelen har en anatomisk tungekonstruksjon som bretter seg lett og fint rundt vrista. Skoen sitter relativt tight og gir den smidige følelsen en racing flat verdig. Helpartiet er noe avstivet for å gi støtten du trenger når farten skrus opp.

Hoka One One Rocket X har til nå det letteste skummet i mellomsålen og sammen med karbonplaten gir den deg et energisk og stabilt steg fra landing til fraspark. Den kraftige Meta-rockeren (buen) i sålen bidrar også til å få deg frem på midt- og forfot for å holde fremdriften vedlike og ta deg raskest mulig frem fra A til Å.

Yttersålen har spart noe på slitdelene for å holde vekten nede. De er dog strategisk plassert for å bevare holdbarheten så godt det lar seg gjøre.Hoka One One Rocket X passer ypperlig på distanser fra 5 km til maraton. Trives best på asfalt, bane og mølle. Skoen tåler også noen turer på grusvei, men dette vil senke levetiden på sålen.

__________________________________________________

 

HOKA ZINAL

(veil 1999,-)

Overdelen på Hoka One One W Zinal er en pustende mesh laget av resirkulert materiale. 100% vegansk. Festet tunge for suverent fothold og en tight feeling. Beskyttelse rundt tåboksen og en relativ fast helkappe for stabilitet og trygt helgrep.

PROFLY mellomsåle konstruert for trygge landinger og responsive fraspark. Skumlaget nærmest foten er vår letteste EVA sammensetning, samtidig som det gir meget god respons. Nederste laget er av gummiert EVA for videre respons og beskyttelse mot underlaget.

Ytterste del av sålen består av 4mm Vibram Litebase knaster for best mulig grep og lavest mulig vekt.

Denne superlette terrengraceren er et perfekt valg for raskere tempoøkter på sti og grus, terrengløp og fjelløp.

Vekt: 239g (strls 42 2/3)

__________________________________________________

HOKA SPEEDGOAT 5

(veil 1999,-)

Hokas terrengorienterte arbeidshest har fått en kraftig makeover fra topp til bunn. Lavere vekt og bedre grep – det kan vi like!

Fortsatt Vibram Megagrip gummi i yttersålen (5 mm dybde), men nå med små tagger på knottene som gir enda bedre friksjon når underlaget er mykt og fuktig. Mellomsålen er blitt lettere, og oppleves som mer spenstig (likt EVO SPEEDGOAT). En bred plattform å stå på, samtidig som foten ligger trygt nedi en form for god stabilitet og masse komfort.

Overdelen er 100% vegansk og har en resirkulert dobbel jacquard mesh som gir godt fothold og masse komfort. Rundt tåboksen er det en beskyttende list i gummiert materiale. Helpartiet har fått den innovative og anatomiske akkileskonstruksjon for å gi helsenen maks komfort og støtte, samtidig som den gjøre det enkelt å komme inn i skoen.

Til tross for sin volumiøse såle er Hoka One One Speedgoat 5 en smidig sko som passer til de fleste distanser i terrenget. Den takler alt fra relativt krevende terreng til grusveier. Speedgoat er og blir manges førstevalg på varierte og lange turer i skog og fjell.

Vekt: 291g (strls 42 2/3)

__________________________________________________

 

HOKA SKY KAHA

(veil 2999,-)

Sky Kaha er en oppgradering av den gamle bestselgeren Tor Ultra HI WP! Hikingsko for lette fjellturer og skogsturer. En fullblods markastøvel med utrolig komfort og svært lav vekt. Vibram mega-grip yttersåle med vanvittig godt grep.
Blanding av RMAT og EVA såle gir deg både komfort og slitestyrke en nordisk bruker verdig. EVent membran som holder føttene komfortable og tørre. Semsket skinn i overdelen gir god slitestyrke og stødighet. Lav vekt og godt grep når du skal opp fjellet, og meget behagelig der andre fjellstøvler er dårligst, nemlig ned fra fjellet.

Vekt: 508 gram (strls 42 2/3)

Comments are closed.