Rulleski

Vi har butikk med mange forskjellige demoski. Kom innom oss og prøv de forskjellige modellene i rulleskiløypa rett utenfor våre lokaler i Kollen!

rollerski

Det finnes mange merker og modeller ute på rulleskimarkedet. Vi har valgt ut de beste merkene og modellene for både nybegynner og toppløpere. Det skilles mellom klassisk og skøyte rulleski. Klassisk rulleskiene har gjerne litt lengre stamme, bredere hjul og med lås på bakhjulet slik at man kan gå med fraspark. Låsen på bakhjulet gjør at man har spiker feste, og det er derfor viktig at man ikke tilvenner seg en egen teknikk ved å utnytte spikerfeste man får på klassisk rulleski. Man ønsker fortsatt å ha snert i frasparket når man kommer til vinteren! Skøyteskiene har kortere stamme for å sikre bedre kontroll og lettere å håndtere når man skøyter. Det finnes skøyteski med lengre stammer (Swenor skate long og IDT skate elite) som gir en enda mer lik følelse som å gå på ski.

Oversikt over rulleskimodellene:
–> Klassisk
–> Skøyting

Merkene vi fører:

Swix, marwe og swenor ny

 

 

Bindinger klassisk:

Rottefella Xcelerator Rollerski Classic
Den nye Xcelerator Rollerski Classic er spesielt designet for rulleski. Den er bygget for å tåle den ekstra belastningen som man kan få på rulleski, uten at det går ut over de andre kvalitetene til Xcelerator bindingsystemet. Rottefella Xcelerator Rollerski Classic har blitt utstyrt med reflekterende materiale for å øke din synlighet i trafikken.

Salomon SNS Propulse RC2
Den nye bindingen fra Salomon som overtar for Pilot-bindingen. Passer alle Salomon sine Slab modeller.

Bindinger skøyting:

Rottefella Xcellerator Rollerski Skate
Den nye Xcellerator Rollerski Skate er spesielt designet for rulleski. Den er bygget for å tåle den ekstra belastningen som man kan få på rulleski, uten at det går utover de andre kvalitetene til Xcelerator bindingssystemet. Rottefella Xcellerator Rollerski Skate har blitt utstyrt med reflekterende materiale for å øke din synlighet i trafikken.

Salomon SNS Pilot Equipe Skate
Salomon SNS Pilot Equipe Skate leverer meget god kontroll og kraftoverføring.

Vi monterer binding på stedet!

Comments are closed.