Skin-ski

Oversikt over skin-ski 2021/2022

Superskipriser:

30% rabatt på veil.priser på Fischer, Madshus, Atomic, Salomon og Rossignol

Oversikt over årets skin modeller. Vi plukker mye skin-ski og har god kunnskap med hvordan man skal plukke riktig skin-ski tilpasset personen. Ta gjerne kontakt for en videre prat eller sving innom oss i Holmenkollen.
_____________________________________________________________

 

Salomon RC 10 E-skin ink shift-in binding

Superskipris: 4059,-(veil 5800,-)

Salomon RC 10 E-skin er en smørefri ski med innlagt fell som gir deg spikerfeste på nesten alle forhold! Med innfelte mohair fell gir RC Skin trygt og godt feste på de fleste forhold du møter på gjennom vinteren.

Skien er lettgått og oppleves svært lett i føringen. Med Salomon sin velkjent stabilitet står du trygt på skien gjennom frasparket, i nedoverbakker og gjennom svinger. D-Core kjernen er lett og gir svært god respons og kraftutvikling i frasparket. G5 universalsålen har World Cup kvalitet og gode glidegenskaper på alle snøforhold. Kommer med beskyttende folie.

 

Salomon S-lab Carbon skin ink shift-in binding

Superskipris: 6299,-(veil 9000,-)

Toppmodellen skin fra Salomon. S-lab Carbon Skin fra Salomon er en ski som kombinerer lav vekt og god spennkurve på en perfekt måte. POMOC fellen gjør denne skien ideell for alle typer snøforhold. Levers med den nye flyttbare shift-in bindingen.

 

 

Atomic C8 skin ink shift-in binding

Superskipris: 4799,-(veil 6900,-)

Atomic Redster C8 Skintec er en ny generasjon felleski fra Atomic med den nye Shift-In bindingen som du enkelt justerer frem eller tilbake mens du har skien på bena ved å vri på «hjulet». Tidligere utgaver av C8 har fått toppscore i flere tester for sin gode kombinasjon av trygt feste og god glid.

 

Fischer Twinskin Speedmax

Superskipris: 6299,- (veil.9000,-)

Ny toppmodell felleski fra Fischer. Utviklet med AirCore karbonkjerne som gir skiene liv, god stabilitet og lav vekt. Kaldlimt såle som på resten av skiene i Speedmax-serien. Twin Skin er et innovativt system fra Fischer, med todelt fell og midtrann, som gir lett føring, sikert feste og god gli. Skiene fungerer best når det er faste forhold ved de fleste temperaturer, og er et ypperlig tilleggspar til smørbare skiene. Speedmax felleskiene har en kortere og noe bredere todelt fell som gir lett føring, sikkert feste og god gli. Twin Skin Speedmax har IFP-plate med Fischers TURNAMIC bindingssystem for enkelt å kunne flytte bindingen for justering av feste og gli.

 

Rossignol R-skin Delta Course

Superskipris: 3150,- (veil. 4500,-)

Den store testvinneren fra tidligere år! En lett og stabil ski med en god komibansjon av god glid og trygt feste. Honeycomb Nomex-kjerne med cap-konstruksjon gjør skien lett og ledig. R-skin har karbonlaminat for torsjonsstivhet, som gir en veldig holdbar ski.  Fellen er laget av mohair og sitter i frasparksonen, denne er meget slitesterk og kan også skiftes ut.

 

Rossignol R-skin Xium

Superskipris: 4060,- (veil. 5800,-)

R-Skin X-Ium er en lettere ski enn R-Skin Delta Course. Sålen er også en oppgradering med bedere såle og slip. X-Ium felleski er for de som ønsker en veldig god trening /konkurranse ski. Mohair fell for godt feste og god glid. Nomex cap for økt dynamikk i skien.

 

Rossignol R-skin Premium

Superskipris: 5599,- (veil. 8000,-)

Felleski for den aktive løper, perfekt til trening og turrenn. X-IUM kontruksjon med nomex-kjerne gir en lett ski med trygt feste, og god glid.

 

Comments are closed.