Skøyting

Oversikt over racingski skøyting 2021/2022

Superskipriser:
Vi har superpris på nye Atomic Redster S9 til 4499,- ink shift-in binding.
30% rabatt på veil.priser på Fischer, Madshus, Salomon og Rossignol.

Ta kontakt på mail eller telefon for videre dialog eller ta turen innom butikken vår i Holmenkollen.
Vi er behjelpelige med å se på eksisterende skipark for å kunne tilpasse innkjøp av nye ski og sette riktige slipe

________________________________________________________________

 

Atomic Redster S9 Skate

Superskipris: 4499,- ink shift-in binding (veil 8000,-)

Redster S9 er en allround racing skøyteski for den aktive mosjonisten og konkurranseløperen. S9 skien går på de aller fleste forhold og de fleste snøtyper, noe som gjør dette til en svært allsidig skøyteski. Racingkonstruksjonen og carbon laminat gir ekstra kraft i hvert fraspark samtidig som det skaper en svært torsjonsstiv ski. Atomic har redusert vekten i skituppen og endepartiet på skien, som minimerer sving- og pendelvekt. Dette sørger for lavere vekt og gjør skien eksepsjonelt lett i føringen. Den lave vekten kombinert med ny v-formet sidecut gir skien en helt rå akselerasjon og fart. Nomex kjernen er lett og stiv, noe som forbedrer skiens egenskaper på kompakt snø og gir lav vekt, kombinert med maksimal kraft i frasparket. Sålen er en universalsåle med World Cup kvalitet og gode glidegenskaper på typisk norsk vintervær. Kommer med beskyttende folie.

 

Salomon S-lab Carbon Skate

Superskipris: 5320 ,- (veil 7600,-)

S/Lab Carbon Skate er Salomon sin toppmodell og er en racing skøyteski for den aktive mosjonisten og konkurranseløperen. Skikonstruksjonen er av carbon og gir ekstra kraft i hvert fraspark samtidig som det skaper en svært torsjonsstiv ski. Salomon har redusert vekten i skituppen og endepartiet på skien, som minimerer sving- og pendelvekt. Dette gir lavere vekt og gjør S/Lab Carbon eksepsjonelt lett i føringen. Folie beskytter også mot skraper, oksidering og UV stråling.

 

 

Fischer Speedmax plus

Superskipris: 5950 ,- (veil 8500,-)

Allround racing skøyteski med særlig gode egenskaper på normalt vinterføre mot løse og våte forhold. 610-konstruksjonen med lite trykk i tupp og bakski gir god flyt på løst underlag. AirCore HM Carbonkjerne gir stabile ski og lav vekt. Karbontupp med hull og karbon bakski sørger for samme gode svingvekt som Carbonlite-skiene. Belegget er innsatt med glider fra fabrikken i glisonene for å beskytte belegg og struktur, og for å gi raskest mulig god gli.

 

 

Madshus Redline 3.0

Superskipris: 5390 ,- (veil. 7700,-)

Madshus Redline 3.0 Skate er en nyutviklet topp racing skøyteski fra Madshus. Redline 3.0 er en perfekt ski til trening og konkurranse. Modellen har et nytt, mer dynamisk spenn, som gir en livlig og stabil ski med god respons.  Skiene har en lett kjerne som gir en livlig og stabil ski. Ved bruk av nye materialer har de forbedret de dynamiske egenskapene til skiene. Den nye konstruksjonen optimaliserer kreftene fra skiløperen ned i skia og videre til underlaget. P300 Nano sålen har gjennom mange tester og konkurranser vist seg å holde topp internasjonal standard på glid og videreføres på Redline 3.0 modellene. Sålen er også fluorfri. Redline 3.0 kommer i tre forskjellige spenntyper F1, F2 og F3.

 

Skjermbilde 2018-10-18 10.46.13

Rossignol X-ium Premium

Superskipris: 5460 ,- (veil 7800,-)

Rossignol har kommet med en ny toppmodell X-ium Premium Skate. Den har en lavere tupp enn tidligere. Dette gir enda bedre kontakt gjennom skyvet mot snøen enn på tidligere modeller. Sidekantene på skiene er videreutviklet fra Bi-edge-prinsippet og laget i to materialer. Dette er en nyvinning som utvider levetiden på godparet! Den nye konstruksjonen i kjerne og sidekant medvirker dessuten til en gunstig trykkfordeling som gir enda bedre glidegenskaper.
Modellen kommer i tre forskjellige spennvarianter:

S1
S1 har en spennprofil og egenskaper som er perfekte for kalde og faste forhold.
S2
S2 passer bra til omdannet og relativt hardpakket snø. S2 har et mellomtrinn i såle og grovhet i slipen. Den perfekte allround ski.
S3
S3 er for omdannet og våt snø. Spennkonstruksjonen på S3 gir sprikende tupper slik at den er ideel for våte og løse forhold. Levers med den nye hvite sålen som er meget bra på skitten våt snø.

Comments are closed.