Klassisk sko

Oversikt over klassisk skisko 2020/2021

______________________________________________________________

 

Madshus Race Speed klassisk

Superskipris: 1959,- (veil 2800,-)

Skoen har en konstruksjon som omslutter foten i en enkelt del med færre sømmer og redusert bruk av materiallag. Dette resulterer i lavere vekt og økt komfort. Skoen kommer med pustende MemBrain softshell overtrekk og PVC-fritt materiale, slik at føttene dine holder seg tørre og varme.

 

 

 

 

 

 

Salomon S/race classic prolink

Superskipris: 2799,- (veil 4000,-)

S/Race Classic Prolink sitter utrolig godt rundt foten og har en tynnere PU på forfoten som sørger for svært god kontakt med skien for optimal skifølelse. Utviklet for den mest kresne skiløper med sine doble lag (second skin) som isolerer, men som også bidrar til at skoen føles som en sokk på foten. Skoen har også hælstropp for å sikre at hælen ikke slipper og reduserer gnagsår.

RC carbon
Salomon RC Carbon

Superskipris: 1999,- (veil 2800,-)

Salomon RC Prolink er en varm og komfortabel skisko med god passform, perfekt til tur, trening og konkurranse. Overlegent hæl-hold gjør at skoen sitter svært godt og hjelper deg unytte energien i hvert fraspark. Innersokken kan varmes opp og tilpasses foten for optimal passform og komfort. Hurtigsnøringen kan justeres over vristen og forfoten for individuell tilpasning.

Sålen gir svært god flex i frasparket og sikrer en presis følelse med underlaget. Mulighet for å justere strammingen i hælen og en høy innersokk som beskytter godt mot løssnø. RC Prolink er alt i alt en svært komfortabel skisko som gir god ytelse og holder føttene varme vinteren igjennom.

 

 

Fischer Speedmax classic

Superskipris: 4550,- (Veil.pris 6500,-)

Redusert til det som teller! Speedmax Classic skiller seg ut med sin ekstremt gode stabilitet, lave vekt og WC-teknologi. Speedmax Classic har et tredimensjonalt karbonskall: Ytre såle, innersåler og sidestabiliserings-elementer er produsert av samme karbonlaminater. Dette sammen med sålen gir den perfekte sammensetningen av lav vekt med optimal stabilitet og suveren kraftoverføring.

 

 

ecl-pro-wc-600
Alpina ECL PRO WC

Superskipris: 2659,- (veil 3799,-)
Klassisk racingstøvel til langerenn, toppmodellen til Alpina. Polstring på de rette stedene, glimrende passform og perfekt hælgrep. Vekt 460 gram i str. 42. ECL Pro WC er også stivet av på de rette stedene, for bedre støtte og stabilitet. Ny 3D mellomsåle, for bedre vridningsstivhet. Hælkappe i plast, med tre forskjellige tykkelser. Innvendig hælkappe har «nupper» som holder foten på plass. Ingen sømmer i hælpartiet. Asymmetrisk formet støvel, for best flex og passform. Støvelen er stivere nede enn oppe, for optimal effekt ned i skien. Thinsulate-isolert. Xcelerator racingsåle fra Rottefella. Pebax og PU i sålen gir bedre slitestyrke og vridningsstivhet, og lar seg ikke påvirke så mye av kulde. Lissesystemet er tilpasset klassisk langrenn og snøreføringene har individuell plassering. Vanntett glidelås

 

Comments are closed.