Skiskoler

Superski arrangerer følgende skiskoler i 2022:

Therese Johaug eller Marit Bjørgen vil være med på alle Superski Skiskoler 2022!

Sommerskiskole Holmenkollen m/Therese Johaug: 20.-23.juni (sommerferien)
Info og påmelding trykk HER

Sommerskiskole Holmenkollen m/Therese Johaug : 15.-18.august (sommerferien)
Info og påmelding trykk HER

Les mer om COVID-19 tiltakene ift gjennomføring av skiskolene HER

Generelt om skiskolene

Vi deler opp skiskolene i aldersgrupper og sikrer knallgode opplegg for alle aldersgrupper. 9-12år vil ha mer fokus på lek og moro på ski, kombinert med gode teknikktips og trening. 13-16år vil det blir litt mer spesifikk og seriøs trening med masse teknikkfokus og tøffe treningsøkter. Det vil igjen innen 9-12år og 13-16år være inndelt i mindre årsgrupper.
Alle skiskolene vil i år arrangeres i Holmenkollen. Bedre treningsanlegg og forhold for en skiløper finner man vel ikke noe annet sted! Superski stiller med dyktige og erfarne trenere, som vil følge opp deltageren nøye på teknikk og trening. Vi lover et spennende og innholdsrikt program på skiskolene, som går over fire dager med allsidig, morsom og god trening. Mellom treningsøktene blir det et faglig og sosialt innhold – få nye venner på tvers av klubbene!

Takk til Dæhlie og Swenor som er med som samarbeidspartnere på skiskolene. Dæhlie stiller med deltagerartikler og premier, mens Swenor sørger for rulleski for de som trenger å låne det.

Lagbilde skiskole

 

 

Comments are closed.